KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΠΛΗΡΩΝΩ Η ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ γιγαντώνεται και προβληματίζει εταιρείες και κυβέρνηση...(προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μερικοι τσαμπα μαγκες βολευωνται σε αυτη την περιπτωση γιατι εχουν μαθει να τα εχουν ολα δωρεαν,,,στην βενζινα δεν πληρωνουν για να μετακινησουν το οχημα τους;;;;στο σουπερ μαρκετ δεν πληρωνουν για να αγορα σουν τροφιμα;;;στην εφορια;;; στο περιπτερο;;;;να μαθουμε οτι οι τσαμπα μαγκες ΤΕΛΟΣ.!!!).ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ εργαζωνται σε αυτες τις εταιρειες περιπου 2500 ατομα....ειναι καθαροι οι δρομοι και στεγασμενοι....υπαρχει ασφαλεια....υπαρχουν call center...).

Αν πριν ένα χρόνο έλεγες ότι το 20% των οδηγών δεν θα πληρώνει διόδια, θα σε νόμιζαν τρελό. Σήμερα ίσως παραπάνω από 2 στους 10 οδηγούς δεν πληρώνουν και φυσικά το ποσοστό αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Σήμερα μέλη του κινήματος και των επιτροπών σε όλη την Ελλάδα σήκωσαν τις μπάρες για 2 ώρες, επιτρέποντας την ελεύθερη διάβαση στους οδηγούς, που πραγματικά το χάρηκαν, αφού ακόμη και αυτοί που πληρώνουν, θεωρούν ότι τα διόδια στη χώρα μας είναι πανάκριβα και δικαίως χαρακτηρίζονται ως ΧΑΡΑΤΣΙ.

Οι φωτογραφίες είναι από τα νέα διόδια της Αγ. Τριάδας στο Μώλο όπου περισσότερα από 150 άτομα σήκωσαν τις μπάρες από τις 3 μέχρι τις 5 το απόγευμα.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών