KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Η ΕΛΛΗ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ.



Σάλος έχει ξεσπάσει στην ΕΡΤ με τη φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στους διαδρόμους ότι η Έλλη Στάη για να βγει στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης απαίτησε ριζικές αλλαγές.
Όπως λέγεται η δημοσιογράφος ζήτησε ειδικό φωτισμό στο στούντιο του δελτίου της, ο οποίος όμως αναγκάζει και την αλλαγή στα σκηνικά, καθώς όπως υποστηρίζουν οι τεχνικοί, η λάμπα των 2000 βολτ που θέλει η Στάη «καίει» το ήδη υπάρχον υλικό.
Όλα αυτά ωστόσο αυξάνουν το κόστος, τη στιγμή που στην Αγία Παρασκευή περικόπτουν ακόμα και το… χαρτί υγείας, με αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδράσεις.
Οι καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν πως ναι μεν η νέα παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, πρότεινε το φωτισμό που συνηθίζει να χρησιμοποιεί, όμως ουδέποτε δεν προσπάθησε να επιβαρύνει με τις απαιτήσεις της το ταμείο του σταθμού.
Οι κακές γλώσσες πάντως επιμένουν πως το θέμα υποκίνησαν συνάδερφοι της Στάη οι οποίες ενοχλούνται που το νέο μέλος του καναλιού χρήζει καλύτερης… περιποίησης. Μάλιστα όπως ακούστηκε κάποια να λέει κι εκείνη θα ήθελε να δείχνει νεότερη και ομορφότερη αλλά σέβεται το βαλάντιο του ελληνικού λαού.
Σύμφωνα με πληροφορίες αν οι υπόλοιπες κυρίες δουν πως η εικόνα της είναι καλύτερη από τη δική τους, είναι έτοιμες να εισηγηθούν κι αυτές με τη σειρά τους, αυτό που όπως λένε τους αναλογεί.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών