KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΟΝ ΣΔΟΕ...!!!

Την γάτα με το ποντίκι  φαίνεται ότι παίζουν με το ΣΔΟΕ, το τελευταίο διάστημα, Έλληνες που έχουν καταθέσει χρήματα τους σε τράπεζες εξωτερικού και ειδικότερα της Ελβετίας, της Κύπρου και του Λιχτενστάιν.

Συγκεκριμένα, σε γνώση των ελληνικών ελεγκτικών μηχανισμών έφτασαν πληροφορίες που θέλουν 5.000 Έλληνες να έχουν μεταφέρει στο εξωτερικό περίπου 10 δισ. ευρώ, χωρίς τα περισσότερα εξ αυτών να μπορούν να δικαιολογηθούν από τα εισοδήματα που δηλώνουν ως Έλληνες φορολογούμενοι.

Αποτέλεσμα, όπως είναι αναμενόμενο, είναι να ζημιώνεται για ακόμα μια φορά το δημόσιο, καθώς όπως ορίζεται από τη νομοθεσία μας, θα έπρεπε οι καταθέτες να αποδίδουν φόρο ύψους 10% για τους τόκους που απέκτησαν από τις καταθέσεις στην αλλοδαπή τράπεζα (και διατηρούν τα κέρδη τους στο εξωτερικό). Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, το ύψος της φοροδιαφυγής από τους τόκους καταθέσεων στις παραπάνω περιπτώσεις εκτιμάται ότι αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αντέδρασε άμεσα και απευθύνθηκε στις τράπεζες της Κύπρου, ζητώντας επιπλέον στοιχεία για τους καταθέτες, όπως τα ονόματα όσων έχουν ανοίξει λογαριασμό στο εξωτερικό τα τελευταία δύο χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ενημέρωσε το ΣΔΟΕ ότι από τους 5.000 ύποπτους φοροδιαφυγής, περισσότεροι από τους μισούς έχουν ήδη μεταφέρει προς τράπεζες των παραπάνω χωρών μέχρι και 15 εκ. ευρώ ο καθένας, χωρίς αυτά να δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών