KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ...ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ..!!


Στα χέρια παραλίγο να πιαστεί ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής με συμπαίκτη του όταν εκείνος σχολίασε αρνητικά το ποιόν της νέας συντρόφου του.
Ήταν λίγο μετά την προπόνηση όταν ο παίκτης δεχόμενος την πλάκα των συμπαικτών του για τις συχνές εμφανίσεις του με ξανθιά καλλονή, άρχισε να τους μιλά με ενθουσιασμό για τη νέα του κατάκτηση.
Μέσα στα… μέλια μάλιστα, τους ανέφερε το πόσο τυχερός αισθάνεται που γνώρισε αυτό το μοναδικό πλάσμα.
Τα λόγια του πέρα από περίεργα βλέμματα προκάλεσαν και τα γέλια ενός από τους παραβρισκόμενους κάτι που εκνεύρισε τον ερωτευμένο αθλητή, ο οποίος με έντονο ύφος τον ρώτησε ποιο είναι το αστείο.
Η απάντηση που έλαβε ωστόσο τον έκανε έξαλλο καθώς ο συναθλητής του, του είπε πως το κωμικό είναι πως αυτό που εκείνος βλέπει μοναδικό είναι δημοσίας χρήσεως και πως ο ίδιος είναι στον κόσμο του.
Δε δίστασε να τον ενημερώσει ακόμη, πως η γυναίκα αυτή έχει σύστημα να πλησιάζει ποδοσφαιριστές με σκοπό να τους τραβάει χρήματα, απαριθμώντας του πρόσφατες γνωστές περιπτώσεις ενώ του συνέστησε προσοχή.
Εκείνος αν και άκουγε παγωμένος τις βαριές αυτές κουβέντες δεν άργησε να αντιδράσει, αρχικά βρίζοντας και στη συνέχεια ορμώντας του με σκοπό να τον χτυπήσει.
Ευτυχώς επενέβησαν οι υπόλοιποι κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Πάντως αν και προσπάθησαν να εξηγήσουν στον ποδοσφαιριστή πως όσα ειπώθηκαν ήταν μόνο για το καλό του, αυτός δεν έδειξε διάθεση να συγχωρέσει το συμπαίκτη του και από τότε δεν ανταλλάσουν ούτε καλημέρα, ενώ η μεταξύ τους ένταση ανάγκασε μέχρι και τον προπονητή τους να τους συστήσει, ως επαγγελματίες, να αφήσουν τα προσωπικά τους εκτός γηπέδο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών