KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ GPS ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...



Έκπληκτοι έμειναν πριν από λίγες ημέρες οι υπάλληλοι εταιρίας οδικής βοήθειας, όταν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ο Σάκης Ρουβάς ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια.
Ο τραγουδιστής μετά από μια… στραβοτιμονιά έχασε τον προσανατολισμό του πάνω στην εθνική οδό και όντας βιαστικός για να φτάσει εγκαίρως στη δουλειά του σκέφτηκε να απευθυνθεί στην εταιρία ώστε να τον κατευθύνουν.
Η αλήθεια είναι πως αρχικά πιστεύοντας πως κάποιος τους κάνει φάρσα, τα μέλη του προσωπικού δε φάνηκαν ιδιαίτερα διατεθειμένα να τον εξυπηρετήσουν, όμως διακρίνοντας την απόγνωση στα λόγια και κοιτάζοντας τον κωδικό του κατάλαβαν πως πρόκειται για τον ίδιο.
Όπως αποκαλύπτει  μέλος του προσωπικού, ο σούπερ σταρ ιδιαίτερα αγχωμένος που έχασε το δρόμο προσπαθούσε με δυσκολία να εξηγήσει στο συνομιλητή του, το σημείο που βρίσκεται, περιγράφοντας μόνο ότι οδεύει σε ένα μέρος με πράσινες πινακίδες.
Αν και συνηθίζει να πραγματοποιεί σχεδόν καθημερινά την ίδια διαδρομή ο καλλιτέχνης φαίνεται να ζαλίστηκε, κάτι που επιβεβαιώνει και ο άνθρωπος που μίλησε μαζί του, υποστηρίζοντας πως τον άκουσε ιδιαίτερα υποτονικό και προβληματισμένο.
Βέβαια με τη βοήθεια της εταιρίας ο Ρουβάς κατόρθωσε γρήγορα να προσανατολιστεί και να βρει τη σωστή κατεύθυνση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που τον βοήθησε να ξεπεράσει την περιπέτεια του...
Γιατί δε ζητάει από τον Άγιο Βασίλη ένα GPS να κάνει τη δουλειά του ο άνθρωπος;

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών