KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

KAΛE ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ...

Πρόκειται για έναν 37χρονο Ροδίτη και έναν 39χρονο Αμερικανό. Το ζευγάρι ολοκλήρωσε, τη προβλεπόμενη από τη νομοθεσία... της Μεγάλης Βρετανίας, διαδικασία και στη συνέχεια μετέβησαν με πολυμελή παρέα στο δημαρχείο της περιοχής Angel του Λονδίνου και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.
Στην ουσία, όπως δήλωσε στην εφημερίδα ''Δημοκρατική'' ο 37χρονος, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης (civil partnership) ανάλογο με αυτό που ισχύει στην Ελλάδα, το οποίο ωστόσο όχι μόνο επιτρέπει την συμβίωση μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου αλλά τους κατοχυρώνει δικαιώματα ανάλογα με αυτά που ισχύουν για τα ετερόφυλα ζευγάρια κατ΄επιταγήν αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.
Σημειώνεται ότι ο Ροδίτης έχει ήδη λάβει το επίθετο του συντρόφου του και έχει αλλάξει το όνομα του σε Angel Landonidis. Ο 37χρονος Ροδίτης δήλωσε ότι ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν να παντρευτεί τον σύντροφο του ήταν για να μπορέσει να εξασφαλίσει μόνιμη παραμονή στο Λονδίνο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών