KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΑ.!!!

Ο Φόβος και τρόμος έχει γίνει για τους κατοίκους ενός χωριού των Σερρών ο... ταχυδρόμος! Όχι, δεν τους έκανε τίποτα κακό ο άνθρωπος. Απλά, άγνωστος στέλνει ανώνυμες επιστολές που προειδοποιούν για «ροζ» αποκαλύψεις!

«Ξέρω πού συναντάς τον εραστή σου το βράδυ», «γνωρίζει η γυναίκα σου τι κάνεις όταν λείπεις;», «θα έρθω να σε βρω εκεί που χαρτοπαίζετε στην παράνομη λέσχη», είναι μερικά μόνο από τα γράμματα που έχουν κάνει τους χωριανούς να βλέπουν φάκελο από τα ΕΛΤΑ και.. να αλλάζουν δρόμο.

Ο άγνωστος αποστολέας έχει καταφέρει να τρελάνει το χωριό, ενώ μεταξύ των παραληπτών των επιστολών φαίνεται πως είναι και πρώην βουλευτής που κατάγεται από αυτό.

Οι επιστολές είναι χειρόγραφες και κακογραμμένες, ωστόσο, ουδείς δίνει σημασία στον γραφικό χαρακτήρα και τα ορθογραφικά λάθη...

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν κάποιοι από τους κατοίκους -που έχουν χάσει τον ύπνο τους και έχουν αρχίσει να υποψιάζονται συζύγους, συγγενείς και φίλους- κατέφυγαν στις αρχές.

Οι υποψίες στρέφονται σε έναν 50χρονο που οι κάτοικοι του χωριού λένε πως η γυναίκα του τον απάτησε με κάποιον άλλο από την ευρύτερη περιοχή και κατέληξαν στο διαζύγιο.

Ποιός ξέρει;
Λέτε να θέλει να εκδικηθεί ο απατημένος ή μήπως γνωρίζει πολλά μυστικά;

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών