KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ....ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΦΕΤΙΧ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΛΟΛΙΤΕΣ..

Από στόμα σε στόμα και σε χρόνο ρεκόρ μεταφέρθηκε σε ολόκληρη την κοινωνία της Καλαμάτας η είδηση της ύπαρξης ροζ βίντεο με ρωμαϊκά όργια μεταξύ φοιτητριών και αγροτών!
Όπως αποκαλύπτει, το «πονηρό» ραντεβουδάκι έγινε την περασμένη Τετάρτη σε γνωστό ξενοδοχείο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Οι φοιτήτριες και οι αγρότες ξεκίνησαν από ερωτικά παιχνίδια και κατέληξαν με πάθος να «γυρίζουν» ταινία σκληρού πορνό καθώς επιδόθηκαν σε ρωμαϊκά όργια τα οποία μαγνητοσκοπούσαν με κάμερα!
Μια διαφωνία μιας από τις φοιτήτριας με έναν εκ των αγροτών-εραστών συνετέλεσε στο να δημοσιοποιηθούν κάποιες σκηνές στο ίντερνετ και να πιάσει τους περισσότερους εξ αυτών πανικός καθώς όχι μόνο οι συμμετέχοντες αγρότες δεν ήταν όλοι εργένηδες αλλά -πολυπληθή όργια είναι αυτά- όλο και κάπου μπορεί και να έγινε καμιά... ατυχή συνάντηση ή επαφή στο χώρο!
Το κορίτσια κρατάνε από... τη μύτη τους ερωτύλους αγρότες εκβιάζοντας τους με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.
Φαίνεται πως οι δύσμοιροι καλαματιανοί «Δον Ζουάν» θα πληρώσουν ακριβά τις «ακολασίες» τους. Από τη μία η δημοσιοποίηση και από την άλλη ο οικονομικός εκβιασμός. Δυο πόρτες έχει η ζωή....τελικα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών