KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

KAI ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.

Ζοφερό είναι το κλίμα στις εργασιακές σχέσεις τους πρώτους μήνες του 2011, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσυνό διάστημα. Κυριαρχούν οι ελαστικές μορφές εργασίας και η αβεβαιότητα για το μέλλον της απασχόλησης, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας Μειώθηκαν κατά 45,98% η πλήρης απασχόληση κατά 11,65% η μερική ενώ αυξήθηκε κατά 21,82% η εκ περιτροπής εργασία 10,32% λιγότερες επιχειρήσεις υπέγραψαν νέες συμβάσεις. Ενώ σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια κατά 199% μετατράπηκαν οι συμβάσεις πλήρους απασχόλησης 1.121,45% αυξήθηκε η εκ περιτροπής εργασίας μετά από συμφωνία με τους εργαζόμενους και κατά 2.725% με μονομερή απόφαση του εργοδότη.Το οικονομικό τους αδιέξοδο κατέθεσαν στην υπουργό Εργασίας οι εργαζόμενοι της σωληνουργιάς Πετζετακη στη Θήβα που παραμένουν 8 μήνες απλήρωτοι.
Την ώρα που οι εργαζόμενοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας μέσα στο κτίριο η Λούκα Κατσέλη και ο Γιώργος Κουτρουμάνης παρέδιδαν στους πολίτες το πιλοτικό ΚΕΠ που θα δίνει πληροφορίες για ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα. Κοινωνικά ΚΕΠ συγκροτήθηκαν σε πρώτη φάση σε 5 δήμους, ενώ μέχρι το τέλος της χρονιάς θα δημιουργηθεί και η βάση δεδομένων..

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών