KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΌΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΌΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΎ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ .

Σε επίπονη προσπάθεια αποσιώπησης ενός πρωτοφανούς περιστατικού έχουν επιδοθεί κυβερνητικοί κύκλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, σύμβουλος ενός νευραλγικού υπουργείου φέρεται να έχει εμπλακεί σε έντονη λογομαχία με την έγκυο σύζυγό του.
Στη διάρκεια της λογομαχίας ανταλλάχθηκαν σκληρές εκφράσεις με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλεται, να σημειωθεί ξυλοδαρμός και άλλα ευτράπελα που δεν αρμόζουν σε σύμβουλο κυβερνητικού παράγοντα. Οι περίοικοι που αντελήφθησαν τι συνέβη κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.
Το θέμα έφθασε μάλιστα έως τα δικαστήρια αφού κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον του συμβούλου με το βαρύ χέρι. Ποιος είναι;
Το ρεπορτάζ βρίσκεται σε εξέλιξη και θα υπάρξουν νεώτερα πολύ σύντομα.
Από κει και πέρα, ο πολιτικός προϊστάμενος του συμβούλου πρέπει να λάβει τα μέτρα του, να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της εγκύου και να ζητήσει απόδοση δικαιοσύνης. Κι αυτά, πριν γίνει η αποκάλυψη.
Για την ιστορία υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο περιστατικό αλλά είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται αποσιώπηση της υπόθεσης. Το 1997 ο βουλευτής Χαλκιδικής κ. Βαρσάμης Γιοβανούδας είχε κατηγορηθεί από την ερωμένη του, την κ. Μ.Κ., για δημόσιο και βάναυσο ξυλοδαρμό λόγω έντονης ερωτικής αντιζηλίας.
Η υπόθεση είχε φθάσει στα δικαστήρια και σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κατηγορούμενος είχε εμφανίσει στους γονείς της νεαρής, με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, πλαστό διαζευκτήριο και δικαστικά έγγραφα τα οποία τον εμφάνιζαν ως διαζευγμένο.
Για να δούμε τι περίεργο θα βγει απ’ αυτήν την υπόθεση…

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών