KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Η Microsoft επιδεικνύει την τελική συσκευασία των Windows 7


Η Microsoft επιδεικνύει την τελική συσκευασία των Windows 7





Τα Windows 7 πλέον βρίσκονται στην τελική ευθεία, απέχοντας μόνο λίγους μήνες από την έλευσή τους, στις 22 Οκτωβρίου 2009 (http://www.zougla.gr/news.php?id=45133), ευελπιστώντας να αντικαταστήσουν επιτυχώς τα Windows Vista που δεν απόλαυσαν ιδιαίτερη προτίμηση από τους ιδιώτες αλλά και από τις εταιρείες.

Όντας λοιπόν στο τελικό στάδιο, η Microsoft στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της «ανέβασε» φωτογραφίες του τελικού design των αυθεντικών συσκευασιών τα οποία ακολουθούν το μοτό: «Απλά, καθαρά και εύκολα στο άνοιγμα» (από ελεύθερη μετάφραση του «Simple, Clean and Easy To Open»).

Βασισμένη στις επιθυμίες των πελατών της, όπως υποστηρίζει η Microsoft, αποφάσισε βασικά σημεία του design να είναι η μεγάλη και ευδιάκριτη γραμματοσειρά για την ονομασία / έκδοση των Windows καθώς και το ενιαίο χρώμα στο φόντο ώστε να ξεχωρίζουν οι διαφορετικές εκδόσεις με μια ματιά.

Στο εσωτερικό ο χρήστης θα βρει μόνο το DVD της εγκατάστασης και ένα φυλλάδιο «Getting Started Guide» ένας οδηγός δηλαδή γρήγορης εκκίνησης (χρήσης) των Windows. Για τους περιβαλλοντικά ευσυνείδητους ανάμεσά μας, να αναφέρουμε ότι η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη και έχει κατά 37% μικρότερο βάρος από την προηγούμενη (χωρίς να αναφέρεται η MS συγκεκριμένα, υποθέτουμε ότι εννοεί σε σχέση με την συσκευασία των Windows Vista).

Αυτή θα είναι η όψη των διαφορετικών εκδόσεων των νέων Windows 7, λιτή, κάνει την δουλειά της και είναι από ανακυκλώσιμα υλικά.. Εν αναμονή λοιπόν της επίσημης έλευσης στις 22 Οκτωβρίου 2009. (περισσότερες πληροφορίες: http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archive/2009/06/23/check-out-the-new-windows-7-packaging.aspx)

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών