KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - «Φτιαγμένος» για τη νίκη
17/09/2009


Η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό, που υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (20:00 ΑΝΤ1) στο «ΟΑΚΑ» τη Γαλατάσαραϊ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Πρόσωπα της αναμέτρησης οι πρώην συνεργάτες στη Μπαρτσελόνα, Χενκ Τεν Κάτε και Φρανκ Ράικαρντ.
Θα πω στον Ράικαρντ ότι αν θέλει να πάρει βαθμούς θα τον... σκοτώσω», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Ολλανδός προπονητής, που αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-3-3 και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο δεξιό άκρο της επίθεσης. Στο βασικό σχήμα επιστρέφει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αντί του Σωτήρη Νίνη.

Στην άμυνα η τετράδα θα μείνει ως έχει (Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Σπυρόπουλος), ενώ στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Βραζιλιάνο θα παίξουν οι Καραγκούνης και Κατσουράνης. Αριστερά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Λέτο και στην κορυφή -ελλείψει του τιμωρημένου Σισέ- ο Σαλπιγγίδης. Στην αποστολή βρίσκονται ακόμα οι Τζόρβας, Καρνέζης, Βύντρα, Δάρλας, Καντέ, Σιμάο, Γκάμπριελ και Πετρόπουλος.

«Το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ είναι ένα ντέρμπι. Είναι μια ομάδα έμπειρη σε τέτοιες διοργανώσεις με έμπειρους παίκτες. Και έχει έναν καλό και μεγάλο προπονητή στον πάγκο, τον Φρανκ Ράικαρντ. Έχει καλούς παίκτες, τους ξέρει όλος ο κόσμος. Θα είναι ένα δύσκολο βράδυ και για τις δύο ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καραγκούνης.

Και συνέχισε: «Πλην όμως εμείς παίζουμε στο ΟΑΚΑ, όπου θα έχουμε πολύ κόσμο στο πλευρό μας και αυτό πρέπει να τους το ανταποδώσουμε. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στο πάθος και στην αυτοσυγκέντρωση που θα δείξεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η Γαλατάσαραϊ είναι μια πολύ καλή ομάδα και εμείς πρέπει να μπούμε αποφασιστικά στο γήπεδο. Στόχος μας είναι όμως να περάσουμε από τον όμιλο, να μπούμε στα νοκ άουτ και εκεί θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Με μοναδικό προωθημένο τον Μπάρος

Ο Φρανκ Ράικαρντ από τη μεριά του αναμένεται να παρατάξει τη «Γαλατά» με σύστημα 4-5-1. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Λέο Φράνκο, στα δεξιά θα βρίσκεται ο Αρντά, στα αριστερά ο Μπαλτά, ενώ το κεντρικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ζαν Γκοκχόν και Ασίκ. Στη μεσαία γραμμή, από τα δεξιά πως τα αριστερά, θα αγωνιστούν οι Κειτά, Τοπάλ, Σάρπ και Κιούελ, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Ελάνο.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπάρος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αϊκούτ Ερτσετίν, Ουγκούρ Ουτσάρ. Μπάρις Οζμπέκ, Αλπαρλσάν Ερντέμ, Τσανέρ Ερκίν, Νοντά.

Αρχων ο Ταλιαβέντο

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Πάολο Ταλιαβέντο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λούυκα Ματζιάνι και Ελενίτο Ντι Λιμπερατόρε. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ιταλός Αντόνιο Νταμάτο. Ο Ταλιαβέντο έχει διευθύνει άλλη μια φορά αγώνα ελληνικής ομάδας: στις 4/10/2007 Σάλτσμπουργκ-ΑΕΚ 1-0 για το Κύπελλο UEFA.

Η προϊστορία

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες. Οι «πράσινοι» έχουν προϊστορία μόνο με μια τουρκική ομάδα, την Φενερμπαχτσέ για το Κύπελλο UEFA, και ο απολογισμός τους είναι μία ευρεία εντός έδρας νίκη και μία εκτός έδρας ισοπαλία.

Η Γαλατάσαραϊ έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο και επί ελληνικού εδάφους έχει μία ήττα από τους «ερυθρόλευκους» και μία νίκη επί των «κυανέρυθρων».

31/10/2002 Φενερμπαχτσέ-Παναθηναϊκός 1-1 Κύπελλο UEFA
14/11/2002 Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ 4-1 Κύπελλο UEFA
21/10/2003 Γαλατασαράι-Ολυμπιακός 1-0 Τσάμπιονς Λιγκ
05/11/2003 Ολυμπιακός-Γαλαταρασάι 3-0 Τσάμπιονς Λιγκ
29/11/2007 Πανιώνιος-Γαλατασαράι 0-3 Κύπελλο UEFA
23/10/2008 Γαλατασαράι-Ολυμπιακός 1-0 Κύπελλο UEFA

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών