KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Μόγες: "ΑΕΚ και Έβερτον για 2η θέση" Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του του αγώνα του αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ στο Γκούντισον Παρκ, αναφέρθηκε στις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζουν τα "ζαχαρωτά", ενώ χαρακτήρισε ως δυνατό σημείο της ΑΕΚ την επίθεσή της.

Αναλυτικά:

"Η Μπενφίκα είναι το ξεκάθαρο φαβορί του ομίλου, γιατί είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Από κει και πέρα θεωρώ ότι για τη δεύτερη θέση θα παλέψουν η ΑΕΚ και η Έβερτον, χωρίς να παραγνωρίζω τη δυναμικότητα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, η οποία είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Δεν είναι μοναδικό μας πρόβλημα ο Φιλ Νέβιλ, η κατάσταση του οποίου είναι σοβαρή. Έχουμε κι άλλες απουσίες και θα προσπαθήσουμε να τις καλύψουμε. Οι περισσότεροι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, αλλά έχουμε ελλείψεις σε συγκεκριμένες θέσεις".

Όσον αφορά τη δυναμικότητα της Ένωσης, είπε: "Πρόκειται για καλή ομάδα. Το δυνατό σημείο της είναι η επίθεση, έχει έξυπνους επιθετικούς. Υπάρχουν δύο-τρεις παίκτες που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους".

Τους παίκτες της Έβερτον εκπροσώπησε ο νεοαποκτηθείς Ρώσος μεσοεπιθετικός, Ντινίγιαρ Μπιλιαλετντίνοφ, που θα είναι βασικός στο παιχνίδι της Πέμπτης.

"Ήρθα στην Αγγλία για να πετύχω και να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής. Δεν με φοβίζει η προσαρμογή. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου", τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής ποδοσφαιριστή
Πρώτο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου είναι η Μπενφίκα σύμφωνα με τον τεχνικό της Έβερτον Ντέιβιντ Μόγες που τόνισε ότι η ομάδα του και η ΑΕΚ θα παλέψουν για την δεύτερη που εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών