KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ανάκληση πουρέ λαχανικών, με θραύσματα γυαλιού



Αποσύρεται έτοιμος πουρές λαχανικών στον οποίο ανακαλύφθηκαν θραύσματα γυαλιού, σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ.

Πρόκειται για έτοιμο προς κατανάλωση προϊόν πουρέ λαχανικών με την εμπορική επωνυμία «ΓΚΟΥΡΜΑΝ» σε γυάλινη συσκευασία των 550 g, με αριθμό παρτίδας 080610 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 06.10.2011. Το συγκεκριμένο προϊόν παρασκευάζεται από την βουλγαρική επιχείρηση «Konex Tiva Ltd» και διακινήθηκε στη χώρα μας από την εταιρεία «Interproduct AE» στην ποσότητα των 120 τεμαχίων.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση απόσυρση του συνόλου της παρτίδας του συγκεκριμένου προϊόντος από την επιχείρηση και καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Ανάκληση αυτοκινήτων Volvo

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Volvo μοντέλα S80, V70, XC70 και XC60 με κινητήρα Τ6 εκτελούν η VOLVO CARS HELLAS σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή Γιάννης Οικονόμου.

Η ανάκληση περιλαμβάνει 161 οχήματα, παραγωγής 2008 έως 2010, στα οποία ο κινητήρας μπορεί να μην εκκινήσει, να εκκινήσει απότομα και/ ή να έχει ασταθές ρελαντί. Ο κινητήρας μπορεί επίσης να σταματήσει αμέσως μετά την εκκίνηση του. Σε αυτή την περίπτωση και υπό κανονικές συνθήκες οδήγησης είναι πιθανό το όχημα να κινηθεί για 100 μέτρα περίπου πριν ο κινητήρας σβήσει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της VOLVO για να γίνει εγκατάσταση νέου λογισμικού προγράμματος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας VOLVO CARS HELLAS στο τηλέφωνο 210-5709700.

Αποσύρεται εμφιαλωμένο νερό

Tην άμεση απόσυρση της παρτίδας LO908132227 (με ημερομηνία λήξης 08-2010) του εμφιαλωμένου επιτραπέζιου νερού «Νερά Κρήτης» ζήτησαν οι ελεγκτές της Διεύθυνσης Υγειονομικής Προστασίας Καταναλωτή της Νομαρχίας Αθηνών από την επιχείρηση «Νερά Κρήτης ΑΕΒΕ, Βιομηχανία Πλαστικών και Εμφιάλωσης Νερού» που εδρεύει στο Βαρύπετρο Χανίων Κρήτης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχίας, οι ελεγκτές προέβησαν σε δειγματοληψία και στην εξέταση των δειγμάτων που έγινε από το Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας βρέθηκε εντερόκοκκος σε τιμή 18, ενώ η τιμή θα έπρεπε να είναι μηδενική. Επίσης, και ο αριθμός των κοινών αεροβίων ήταν μεγάλος.

Η Διεύθυνση Υγειονομικής Προστασίας Καταναλωτή της Νομαρχίας Αθηνών ενημέρωσε σχετικά τον ΕΦΕΤ την Διεύθυνση Υγιεινής Περιβάλλοντος του Υπουργείου Υγείας και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας Χανίων.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών