KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΝΕΑ.

Απειλεί η Αλ Κάιντα για χτυπήματα στη Γερμανία

Ανησυχία έχει προκληθεί στη Γερμανία ύστερα από προειδοποίηση της Αλ Κάιντα για τρομοκρατικά χτυπήματα μετά τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών (27/9) σε περίπτωση που η χώρα δεν αποσύρει τα στρατεύματά της από το Αφγανιστάν.

Την είδηση έφεραν στο δημοσιότητα δύο υπηρεσίες παρακολούθησης των ισλαμιστικών ιστοσελίδων, η Intelcenter και η SITE. Σύμφωνα με την πρώτη, την Παρασκευή (18/9) αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο ένας άνδρας, με το όνομα Αμπού Τάλα, μιλώντας στα γερμανικά αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι Γερμανοί θα έχουν ένα «οδυνηρό ξύπνημα» μετά τις εκλογές, σε περίπτωση που τις κερδίσει η απερχόμενη κυβέρνηση. Παράλληλα, καλεί τους «αδελφούς» του «να μείνουν μακριά από μη ζωτικά μέρη επί δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές». Ο Τάλα στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η δεύτερη υπηρεσία, SITE, εμφανίζεται με το πρόσωπο ακάλυπτο ενώ φοράει κοστούμι και γραβάτα.
«Ήρθε ο καιρός να μάθει η Γερμανία ότι το Αφγανιστάν δεν είναι το 17ο κρατίδιό της, ότι δεν είναι μπιραρία όπου μπορεί να οργανώνει Γιορτή Μπίρας όλο το χρόνο», είναι μερικά από τα λόγια του Τάλα.
Εν τω μεταξύ ο Τάλα, ζήτησε από τους νεαρούς μουσουλμάνους της Γερμανίας να αφήσουν την τρομοκρατική οργάνωση να κάνει τις πρώτες ενέργειες σε περίπτωση που ο ιερός πόλεμος –τζιχάντ- ξεκινήσει από την ευρωπαϊκή χώρα. Μάλιστα, στο τέλος υπόσχεται πως «η πόλη του Κιέλου θα παραμείνει ασφαλής».

σπανία: Τέσσερις νεκροί μετανάστες σε ναυάγιο

Τουλάχιστον τέσσερις Αφρικανοί μετανάστες έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο (19/9) όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε και βυθίστηκε, καθώς προσπαθούσε να προσεγγίσει τις ακτές της Ισπανίας, δήλωσε εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού στο εθνικό ραδιόφωνο.

«Στο σκάφος επέβαιναν 60 άνθρωποι» ανέφερε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των νεκρών, αφού η έρευνα συνεχίζεται. «Τρεις ή τέσσερις βρέθηκαν ήδη νεκροί» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού.
Το σκάφος ναυάγησε στα ανοικτά των βόρειων ακτών του Μαρόκου, κοντά στο νησί Περεχίλ.
Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, περίπου δώδεκα μετανάστες έχουν βρεθεί ζωντανοί.

elecom:"Σήμερα το βράδυ θα είμαι η 23η υπάλληλος που θα αυτοκτονήσει"

Με αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα η Στεφανί, υπάλληλος της France Telecom, αποχαιρέτισε τον πατέρα της λίγα μόλις λεπτά προτού πέσει από τον 4ο όροφο του γραφείου της.

"Όταν σου τηλεφώνησα σήμερα το πρωί και μου είπες ότι είχες την αίσθηση ότι δεν πάει άλλο… έχεις δίκιο. Με ξαναπιάνουν οι αυτοκτονικές μου τάσεις. Αποφάσισα να περάσω στην πράξη σήμερα. Δεν υπάρχει λόγος να πεις στην ιδιοκτήτρια (του διαμερίσματος όπου έμενε) να έρθει να με δει γιατί θα βάλω τέλος στις ημέρες μου στο γραφείο", στο Παρίσι, έγραψε η Στεφανί. H Στεφανί αυτοκτόνησε την Παρασκευή (11/9) και το τελευταίο της μήνυμα, προτού προβεί στο απονενοημένο διάβημα, αποφάσισε να δημοσιεύσει ο πατέρας της την Πέμπτη (17/9) στο περιοδικό Paris Match.
Ένα κύμα αυτοκτονιών υπαλλήλων έχει παρουσιαστεί στον γαλλικό τηλεπικοινωνιακό κολοσσό τους τελευταίους 18 μήνες, γεγονός που τα εργατικά συνδικάτα αποδίδουν στο εργασιακό άγχος και τις μακροχρόνιες αναδιαρθρώσεις. Να σημειωθεί πως από τον Φεβρουάριο του 2008 έχουν θέσει τέλος στη ζωή τους 23 υπάλληλοι της France Telecom.
Η Στεφανί, 32 ετών, ήταν υπεύθυνη πελατείας στην Orange, εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, στην οποία εργαζόταν από 23 ετών.

Κίνα: Πρωταθλήτρια στο παράνομο κατέβασμα μουσικής

Πρωταθλητές στο παράνομο κατέβασμα μουσικής από το διαδίκτυο αναδεικνύονται οι Κινέζοι καθώς σύμφωνα με έρευνα του ινστιτούτου Ipsos 8 στους δέκα προτιμούν να πάρουν το αγαπημένο τους τραγούδι με μη νόμιμο τρόπο παρά να πληρώσουν για να το αποκτήσουν.

Μετά τους Κινέζους ακολουθούν οι Ρώσοι με ποσοστό 68% και στην τρίτη οι Ινδοί (48%). Υψηλά ποσοστά καταγράφηκαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ισπανία (44%), τη Βραζιλία (42%) και την Ιταλία (34%). Στην αντίπερα όχθη οι πιο νομοταγείς φαίνεται πως είναι οι Γερμανοί καθώς μόλις ένας στους δέκα (11%) κατεβάζει μουσική από το ίντερνετ και ακολουθούν οι Βρετανοί με 12%, οι Γάλλοι και Ιάπωνες με 15% και οι ΗΠΑ με 18%.
Στη δημοσκόπηση έλαβαν μέρος 6.500 χρήστες του διαδικτύου από 12 χώρες.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως αυτοί που κατεβάζουν παράνομα μουσική αγοράζουν περισσότερους δίσκους συγκριτικά με τους νομοταγείς.
«Φαίνεται πως η δυνατότητα παράνομου κατεβάσματος είναι για ορισμένους η αφετηρία για την απόκτηση καλού γούστου στη μουσική», καταλήγει η έρευνα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών