KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

 ΕΛΛΑΔΑ.νεα.

 

Ζωντανός βοσκός που έπεσε σε χαράδρα

Μετά από επιχείρηση διάσωσης, ανασύρθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/9) και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης , με τραύματα στα πλευρά, 42χρονος βοσκός, που είχε πέσει χθες, σε χαράδρα βάθους 500 μέτρων, στη θέση «Κρεβάτια», στον Όλυμπο.

Ο 42χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, βοσκός έπεσε στο κενό, σε χαράδρα βάθους 500 μέτρων, ενώ έβοσκε τα πρόβατα του στο βουνό, μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοπαδιού, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές. Ξεκίνησε αμέσως, η προσπάθεια διάσωσής του στην οποία συμμετείχαν το ΕΚΑΒ, δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντές ορειβάτες.


Σκότωσε τον άντρα της… κατά λάθος!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/09) στην οδό Αθηνάς στη Βουλιαγμένη.

Μία 40χρονη γυναίκα από την Πολωνία, η οποία εκινείτο με το αυτοκίνητό της στον συγκεκριμένο δρόμο, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, στην οποία επέβαινε ο ίδιος ο σύζυγός της. Η σύγκρουση απέβη μοιραία για τον άτυχο άνδρα, ο οποίος πέθανε ακαριαία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η τροχαία διενεργεί ανάκριση ούτως ώστε να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου του άνδρα, τον οποίο σκότωσε ουσιαστικά η ίδια του η γυναίκα. Αυτό που εξετάζεται είναι εάν η γυναίκα σκότωσε τον άνδρα της, κυριολεκτικά κατά λάθος, όπως λέει, ή όχι.


Νεαρός άνδρας έπεσε από όροφο ξενοδοχείου στην Ομόνοια

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού μεταφέρθηκε ένας άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ο οποίος έπεσε από πρώτο όροφο του ξενοδοχείου «Ηνίοχος», στη διασταύρωση των δρόμων Βεραντζέρου και Σωκράτους στην Ομόνοια, το μεσημέρι της Παρασκευής (18/9).

Ο νεαρός άνδρας, 25-30 ετών περίπου, είναι σε κρίσιμη κατάσταση φέροντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κάταγμα θώρακα και άλλα τραύματα. Όσον αφορά τα αίτια της πτώσης, δεν έχουν γίνει γνωστά και ερευνώνται από τους αστυνομικούς. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως παρόλο που το ξενοδοχείο είναι κλειστό ο άνδρας κατάφερε να μπει και στη συνέχεια να πέσει στο κενό.
Το αστυνομικό τμήμα Ομονοίας έχει αναλάβει να διεξάγει την προανάκριση για το περιστατικό.


Ένας πύθωνας με τάσεις φυγής

Δεν του αρέσει μάλλον το σπίτι του και το έσκασε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ο λόγος για έναν πύθωνα μήκους 4 μέτρων, ο οποίος ξέφυγε από το σπίτι του ιδιοκτήτη του και περιπλανιόταν στους δρόμους των Τρικάλων.

Την Πέμπτη (17/9) ο ιδιοκτήτης του άτακτου πύθωνα πήγε στην αποθήκη για να τον ελέγξει. Προς έκπληξη του και παρά το ότι τον είχε κλεισμένο σε ειδικά διαμορφωμένο κλωβό, το φίδι κατάφερε να αποδράσει. Η πρώτη του απόδραση είχε γίνει τον Αύγουστο. Τότε, οι υπάλληλοι τμήματος Πολιτικής Προστασίας του δήμου άρχισαν να τον αναζητούν, στην περιοχή Καρυές και σε αγροτικές εκτάσεις, ενώ ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία.
Τελικά, τον πύθωνα βρήκε διερχόμενος οδηγός ταξί, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σπίτι του ιδιοκτήτη του.
Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο πύθωνας είχε μεταφερθεί στο ζωολογικό κήπο της πόλης των Τρικάλων, όπου παρέμεινε περισσότερο από τρεις εβδομάδες.
Πριν από δέκα ημέρες, ο ιδιοκτήτης του, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, παρέλαβε το ερπετό και το φιλοξενούσε, όπως και παλαιότερα, σε αποθήκη του σπιτιού του, , ώσπου το έσκασε για δεύτερη φορά.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών