KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Σημασία του απορρήτου Σε
Offshore Banking




Το μεγαλύτερο όφελος που έχουν υπεράκτιες τραπεζικού λογαριασμού είναι ότι προστατεύουν την ταυτότητα των πελατών τους και τον σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής. Οι περισσότεροι έμποροι και οι επιχειρηματίες να επιλέξουν υπεράκτιων τραπεζικών λογαριασμών, επειδή δεν θέλουν την κυβέρνησή τους ή άλλα άτομα για να διερευνήσει ή να διερευνήσουν τις λεπτομέρειες του λογαριασμού τους. Έτσι υπεράκτιες τράπεζες υπόσχεση πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών λογαριασμών.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που απειλεί ιδιωτικής ζωής μας που κυμαίνονται από καθετήρες κυβέρνηση σε ιδιώτες και ακόμη και οι ανταγωνιστές μόχλευση σε οικονομικές υποθέσεις σας. Ωστόσο, ορισμένες χώρες έχουν αυστηρότερη νομοθεσία, που δεν επιτρέπουν σε άλλους να κάνουν αυτό και έχουν αυστηρότερους νόμους εχεμύθειας. Οι χώρες αυτές είναι ιδανικές για υπεράκτιες τραπεζικών λογαριασμών.

Εάν έχετε έναν λογαριασμό υπεράκτιας τραπεζικής σε μία από αυτές τις χώρες να είστε σίγουροι ότι ο λογαριασμός επένδυσης σας θα παραμείνουν ανώνυμοι. Εξωχώρια τραπεζικού λογαριασμού δεν μπορεί να σας σώσει από τους φόρους, αλλά αυτό σίγουρα θα διασφαλίσει την προστασία της ιδιωτικής ζωής της επένδυσής σας. Έτσι μπορείτε να αποτρέψουν τους άλλους nosing σε ιδιωτικά οικονομικά ζητήματα σας. Μπορείτε επίσης να προφυλαχθούν περιουσιακά στοιχεία σας και μπορεί να κάνει περισσότερα κέρδη για την επένδυσή σας.

Ο λόγος που δεν μπορεί να είναι καλά ενημερωμένοι σχετικά με υπεράκτιας τραπεζικής είναι το κακό όνομα που έχει δοθεί. Όταν ακούμε τον όρο υπεράκτιας τραπεζικής οραματιζόμαστε συχνά ένα σωρό από παράνομες δραστηριότητες, όπως το ξέπλυμα χρήματος και το υπόγειο οικονομικό κόσμο. Ωστόσο, μεγάλο μέρος της υπεράκτιας τραπεζικής δεν αρέσει αυτό σε όλους.

Η διαφημιστική υπεράκτιες τράπεζες απαγορεύεται στις περισσότερες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν τα πλεονεκτήματά της έναντι των κατηγοριών για εγκληματικές δραστηριότητες. Ωστόσο, χάρη στην τεχνολογία, μπορείτε τώρα να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες των υπεράκτιων τραπεζών, μέσω του Διαδικτύου. Οι ιστοσελίδες αυτές παρέχουν όλους τους κανόνες και τους νόμους των τραπεζών, οι οποίες θα πρέπει να διαβαστεί προσεκτικά από όλους πριν από τις επενδύσεις σε αυτά. Είναι καλύτερο να ζητούν συμβουλές από έναν τραπεζικό σύμβουλο ο οποίος θα σας καθοδηγήσει τις διαδικασίες και να σας βοηθήσει να πάρετε την καλύτερη προσφορά.

Της ιδιωτικής ζωής είναι το πιο σημαντικό κίνητρο πίσω από υπεράκτιες άνοιγμα λογαριασμών. Offshore λογαριασμοί έχουν πολλά πλεονεκτήματα που είναι νόμιμο. Offshore επενδυτές τράπεζα επίσης να πάρετε μια τεράστια απαλλαγή από την καταβολή φόρου. Πολλές χώρες προσφέρουν φορολογικούς παραδείσους, καθώς, γεγονός που εξοικονομεί πολλά χρήματα.

Το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού offshore, offshore trust ή της εταιρείας σας σώζει από αυστηρές κυβερνητικές πολιτικές και σώζει πολλά χρήματα. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να επενδύσετε τα χρήματά σας σε μια παρτίδα των ακινήτων και των τραστ, τα οποία θα σας βοηθήσει, να αυξήσει το εισόδημά σας.

Υπεράκτιας τραπεζικής είναι ένα τεράστιο μέρος των οικονομικών κόσμους και οικονομία. Βοηθά στο πλαίσιο ανεπτυγμένα έθνη να ανταγωνιστεί με τις μεγαλύτερες βιομηχανικές χώρες. Αυτό με τη σειρά του επιτρέπει αυτές τις χώρες να αναπτύξουν τις οικονομίες τους. Όταν οι επιχειρήσεις θέτουν τις εταιρείες τους υπεράκτιων επιτρέπει αυτές τις χώρες να απασχολούν περισσότερους των κατοίκων της περιοχής τους και να βελτιώσει περαιτέρω την οικονομία τους.

Καθώς και τον εαυτό σας βοηθώντας, υπεράκτιας τραπεζικής μπορεί επίσης να βοηθήσει τις διάφορες ενδιαφερόμενες χώρες και τη βελτίωση της συνολικής παγκόσμιας οικονομίας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών