KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΝΕΑ OLYMPIC AIR.


Με σύνθημα «Η Ελλάδα ψηλά», ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της νέας εταιρείας Olympic Air, Αντώνης Σιμιγδαλάς, σε συνέντευξη Τύπου, έδωσαν στη δημοσιότητα το σχέδιο λειτουργίας της νέας εταιρείας.

Η νέα εταιρεία αναμένεται να ξεκινήσει τις δραστηριότητες της ως το τέλος του τρέχοντος μήνα. Ο κ. Βγενόπουλος, ανακοίνωσε πως η νέα ΟΑ θα μετέχει στον διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές, ενώ θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την παλιά Ολυμπιακή κατά το μεταβατικό στάδιο. Επίσης, ανακοίνωσε πως έχουν γίνει παραγγελίες για νέο στόλο.

Επίσης ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε τα προνόμια που είχαν παραχωρηθεί στους συνταξιούχους της παλαιάς Ολυμπιακής, να συνεχιστούν, ως ένδειξη εκτίμησης και αναγνώρισης για τις υπηρεσίες που είχαν προσφέρει στην εταιρεία.

Σημειώνεται ότι χθες, σε ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών, αναφέρθηκε πως λόγω των εκλογών ακυρώνεται ο διαγωνισμός για την επιλογή αερομεταφορέων για τις 24 άγονες γραμμές, εντός όμως δύο τριών ημερών θα ανακοινωθεί με ποιόν τρόπο θα καλυφθούν τα δρομολόγια για τις άγονες γραμμές.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών