KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010


Μετεγκατάσταση κεντρικού καταστήματος της Aspis bank


Από τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010 οι εργασίες του Κεντρικού Καταστήματος της ASPIS BANK (Όθωνος 4), μεταφέρονται σε νέο Κατάστημα επί της οδού Μητροπόλεως 10, στην πλατεία Συντάγματος.
Ο σχεδιασμός και η ανανεωμένη αισθητική του νέου Καταστήματος της Τράπεζας αντικατοπτρίζει το επιχειρηματικό μοντέλο που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το οποίο τα Καταστήματά της εστιάζουν πλέον σε δραστηριότητες λιανικής τραπεζικής.


Η μεταστέγαση του Κεντρικού Καταστήματος της ASPIS BANK γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος  αναδιοργάνωσης του δικτύου της, το οποίο ξεκίνησε το 2009. Μέχρι σήμερα η Τράπεζα έχει προβεί στη μεταστέγαση 7 Καταστημάτων της, ενώ προγραμματίζεται μέχρι το τέλος του 2010 να ακολουθήσουν και άλλα. Στόχος των μεταστεγάσεων είναι αφενός η μεταφορά τους σε νέα Καταστήματα με χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και αφετέρου η μεταστέγασή τους σε εμπορικά σημεία  μεγαλύτερης προβολής και κίνησης, με υψηλότερες προοπτικές ανάπτυξης.


Όλα τα νέα Καταστήματα της ASPIS BANK διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό, φιλικό περιβάλλον, νέα χρώματα και υψηλές λειτουργικές προδιαγραφές με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση της εξυπηρέτησης και εμπειρίας του πελάτη από την συνδιαλλαγή του με την Τράπεζα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών