KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010


Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι υποστηρίζουν ο Α. Βγενόπουλος (Marfin) και ο Τ. Κολλίντζας (Proton) 

 

Οι τράπεζες έχουν διασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την ρευστότητα τους ωστόσο η κρίση στην οικονομία δεν αφήνει καμιά τράπεζα ανεπηρέαστη υποστηρίζει ο επικεφαλής του ομίλου Marfin Ανδρέας Βγενόπουλος. Η όποια κινητικότητα υπήρξε στις καταθέσεις έχει σταθεροποιηθεί δεν έχουν υπάρξει ακρότητες ή μαζικές εκροές    αναφέρει ο κ Βγενόπουλος.
Για την οικονομία ωστόσο παραμένει έντονα προβληματισμένος θεωρώντας ότι οι επόμενοι μήνες με ή χωρίς βοήθεια θα είναι δύσκολοι από όλες τις πλευρές.
Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Proton bank κ Τρύφωνας Κολλίντζας επισημαίνει ότι οι αγορές για να πειστούν ότι στην Ελλάδα έχει επέλθει σταθερότητα θα πρέπει να αποδείξουμε ως χώρα ότι μπορούμε να μειώσουμε τα ελλείμματα όσο παραμένουν υψηλά δεν θα πρέπει να αναμένονται δραματικές μεταβολές. Η κατάσταση στην οικονομία είναι πολύ δύσκολη αλλά είτε με κάποιο μηχανισμό στήριξης είτε με την πειθαρχία που πρέπει να δείξουμε ως χώρα η Ελλάδα αργά θα εξέλθει από την πίεση των αγορών» Για τις τράπεζες επισήμανε ότι «μέχρι τώρα έχουν αντιμετωπίσει με σταθερότητα την όλη αρνητική κατάσταση»

.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών