KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010


GLOBAL FINALCIAL CRISIS TOGETHER WE CAN STOP TALKING ABOOT IT.

Απώλειες άνω του 2%, κάτω από τις 2.080 ο ΓΔ του ΧΑ!

Κλιμάκωση των πιέσεων κυρίως στις τράπεζες και τα blue chips έλαβε χώρα λίγο μετά τις 15:15 στο ΧΑ, με αποτέλεσμα οι απώλειες να διευρυνθούν, οδηγώντας το Γενικό Δείκτη κάτω από το όριο των 2.100 μονάδων.

Φαίνεται λοιπόν πως η πολύωρη συσσώρευση πέριξ των 2.115 μονάδων οδήγησε σε εκτόνωση προς τα κάτω. Πλέον, ο Γενικός Δείκτης έχει κατέλθει στην περιοχή των 2.090 μονάδων με απώλειες περι το 1,40%, ενώ ο τζίρος ανέβασε στροφές στην κλιμάκωση των πιέσεων στην αγορά, φτάνοντας πλέον στα 84 εκατ. ευρώ. 

Βεβαίως, πρωτίστως αυξήθηκαν οι πιέσεις στις μετοχές του 20άρη όπου πλέον μόνο η μετοχή της Μυτιληναίος κρατιέται σε θετικό έδαφος.

Αντιθέτως, στην κορυφή της πτώσης είναι μετοχές όπως Βιοχαλκο (χάνει 4,66%) και Αγροτική που χάνει άνω του 4%.

Απώλειες άνω του 3% για την Intralot, ενώ άνω του 2% χάνουν οι ΟΤΕ, Αγροτική, Marfin Popular Bank, Ελλάκτωρ και Motor Oil.

H αλλαγή της εικόνας στον 20άρη άλλαξε την κατάσταση και στο Mid 40 όπου αυξήθηκαν οι πιέσεις. Στην κορυφή της πτώσης στο μεσαίο χώρο είναι μετοχές όπως Σφακιανάκης, Eurobank Properties, Aspis Bank, Intracom, Υγεία, Σωλ. Κορίνθου, Frigoglass, Sprider Stores, Μηχανική, Forthnet, ΑΝΕΚ κ.α.

Στο Small Cap 80 μικρού εύρους κινητικότητα υπάρχει σε μετοχές όπως Κορδέλλου, Βαλκάν, Καρδασιλάρης, Ίλυδα, Ζήνων, Τράπεζα Αττικής, Inform Λύκος και Audio Visual.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών