KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Οι Έλληνες ξελασπώνουν την Hyundai (;)




Οι Έλληνες ξελασπώνουν την Hyundai (;)



Πολύ κοντά στην υπογραφή συμφωνίας με Έλληνα πλοιοκτήτη για την κατασκευή τριών kamsarmax bulkers αξίας 120 εκατ. δολ είναι τα Κορεάτικα ναυπηγεία της Hyundai Heavy Industries.

Εάν η συμφωνία υπογραφεί θα είναι η πρώτη για τα ναυπηγεία της Hyundai που θα αφορά την κατασκευή εμπορικών πλοίων μετά από 18 μήνες «ναυπηγικής ξηρασίας».

Παράλληλα η Κορεάτικη ναυπηγική βιομηχανία διαπραγματεύεται την κατασκευή δεξαμενόπλοιων και bulkers για ένα ακόμη Ευρωπαίο πλοιοκτήτη.

Τα προγράμματα ναυπηγήσεων εξακολουθούν να μειώνονται λόγω της κρίσης.

Σε συνέντευξη του ο Chief Executive Officer της Hyundai κ. Min Keh Sik εκτίμησε ότι το 2010 θα υπογραφούν συμβόλαια κατασκευής πλοίων συνολικής μεταφορικής ικανότητας μόλις 10 εκατ. dwt, παγκοσμίως, όταν το 2009 είχαν υπογραφεί συμβόλαια για 18,6 εκατ. dwt και το 2008 για 102,7 εκατ. dwt σύμφωνα με την Clarkson Plc.

"Δεν υπάρχει τίποτα να περιμένουμε από την άποψη των νέων παραγγελιών μέχρι το επόμενο έτος," είπε ο Min. "Θα είναι μια αργή και οριακή ανάκαμψη."

Τέλος να σημειωθεί ότι οι πλοιοκτήτες έχουν επίσης εκκρεμείς παραγγελίες για πλοία με συνολική χωρητικότητα ίση με περίπου με το 40% του υφιστάμενου στόλου

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών