KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Παναγιώτης και Χρυσάνθη Λαιμού: κατασχέθηκαν τα δύο πολυτελή τους γιωτ για αρχη..ετσι ειναι κυρια μου.

Αφωνη έχει μείνει η αθηναϊκή κοινωνία με την αποκάλυψη ειναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ..» ότι ο Παναγιώτης Λαιμός και η σύζυγος του Χρυσάνθη αδυνατούν να πληρώσουν το ποσό των 150.000 ευρώ έναντι του οποίου τους κατασχέθηκαν οι δύο θαλαμηγοί τους.
Πρόκειται για δύο πολυτελέστατα γιωτ το «Στροβίλη» το ποίο είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Σύρου και το «Phoenician Blue» που βρίσκεται στη Μαρίνα Ζέας.
Απίστευτο μοιάζει σε όσους τους γνωρίζουν από την πολυτελή ζωή που διάγουν εδώ και πολλά χρόνια στο Λονδίνο το ότι το ζεύγος δεν έχει πληρώσει το πλήρωμα του πρώτου σκάφους εδώ και 7 μήνες. Συμπληρωματικά σύμφωνα  ο κύριος και η κυρία Λαιμού χρωστούν στον Ευθύμιο Ακτύπη, ο οποίος έχει εταιρεία επισκευής μηχανών το ποσό των 130.000 ευρώ για εργασίες που έγιναν στο «Στροβίλη».
Σύμφωνα με τον κ. Ακτύπη που δέσμευσε με ασφαλιστικά μέτρα το σκάφος όταν έφτασε η στιγμή να πληρώσουν το ζεύγος πήρε τη θαλαμηγό και αφού άλλαξαν off shore εταιρεία άλλαξαν και το όνομα του γιωτ,  ονομάζοντας το «Mistral Blue». Ωστόσο το σκάφος βρέθηκε και κατασχέθηκε.
Την περασμένη Δευτέρα η κυρία Λαιμού πήγε στη Σύρο για να πάρει από το γιωτ, που φρουρείται μέρα νύχτα ,ασημένια μαχαιροπήρουνα, πορσελάνες και σερβίτσια, αλλά το Λιμενικό της απαγόρεψε την είσοδο.
Εκτός από τους μισθούς του πληρώματος και τα επισκευαστικά του «Στροβίλη» το ζεύγος Λαιμού δεν έχει πληρώσει ούτε τα έξοδα συντήρησης και επισκευής της δεύτερης θαλαμηγού τους. Υπάρχει χρέος 20.000 Ευρώ προς την εταιρεία Techmar-πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα- που προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα και το δέσμευσε.
Το ζεύγος Λαιμού νοίκιαζε το δύο σκάφη έναντι 150.000 λιρών ημερησίως σε ζάμπλουτους Άγγλους και στο «Στροβίλη» είχε κάνει διακοπές και η αξέχαστη Νταϊάνα.
ΜΕΤΑ απο ρεπορταζ προσωπικο και οχι μονο εχουν να λαμβανουν χρηματα και μαλιστα πολλα  οι ναυτικοι αλλα και οι καπεταναιοι απο τις θαλαμηγους!!!
και δεν ειναι μονο ΑΥΤΟΙ!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών