KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Κρίσιμο τεστ σε 400 ξένους επενδυτές της Ελλάδος στο Λονδίνο – Παρουσιάσεις από τον ΟΔΔΗΧ

Σε κρίσιμο τεστ υποβάλλεται η Ελλάδα από πάνω από 400 ξένους επενδυτές καθώς από σήμερα ξεκινούν οι παρουσιάσεις τόσο στο forum του euromoney όσο και στο συνέδριο του Bloomberg.
Ο επικεφαλής του δημοσίου χρέους της Ελλάδος Πέτρος Χριστοδούλου θα παρουσιάσει σε πάνω από 400 ξένους επενδυτές τι έχει υλοποιήσει έως τώρα η ελληνική οικονομία ενώ θα απαντήσει και σε πλήθος ερωτήσεων που θα υποβληθούν..
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά από μήνες πρώτη φορά η Ελλάδα έρχεται σε επαφή με διεθνείς επενδυτές και προφανώς θα προκύψουν πολλά συμπεράσματα.
Η Ελλάδα ως γνωστό έχει απομακρυνθεί από τις αγορές και η σχεδιαζόμενη δημοπρασία των εντόκων τον Ιούλιο θα είναι ένα κρίσιμο τεστ αν τελικά πραγματοποιηθεί.
Σε αυτή την πραγματικά δύσκολη συγκυρία η διατήρηση των επαφών με ξένους μιας χώρας που δεν απευθύνεται στις αγορές παραμένει σημαντική.
Ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ θα μιλήσει τόσο στο forum του euromoney αλλά και στο συνέδριο του Bloomberg το οποίο θα είναι επικεντρωμένο στο δημόσιο χρέος, στον δανεισμό των κρατών.
Χαρακτηρίζεται κρίσιμο τεστ κυρίως γιατί θα διαφανούν οι προθέσεις των ξένων επενδυτών ειδικά στο πως αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σε αυτή την συγκυρία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών