KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Για Κακούργημα παραπέμπεται ο Π. Βουρλούμης- Τι απαντά ο ΟΤΕ



Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η παραπομπή του Παναγή Βουρλούμη, προέδρου και διευθύνωντος συμβούλου του ΟΤΕ και του Γιώργου Ιωαννίδη, επίσης στελέχους του Οργανισμού, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.
Το βούλευμα (αριθμός 1693/2010) παραπέμπει τον κ. Βουρλούμη καθώς και τον διευθυντή Τεχνικού Δικτύου του ΟΤΕ κ. Ιωαννίδη, για την κατηγορία της απιστίας από κοινού, που αφορά υπερτιμολογημένες συμβάσεις που είχε υπογράψει ο Οργανισμός το διάστημα 2003-2007 με εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Siemens και η Intracom.
Σύμφωνα με το βούλευμα το τίμημα στις συμβάσεις αυτές ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτό, στο οποίο είχε καταλήξει η Διεύθυνση Διαχείρισης και Συντήρησης Δικτύων του ΟΤΕ. Με το ίδιο βούλευμα απαλλάσσονται από την κατηγορία επτά μέλη του ΔΣ του ΟΤΕ, καθώς κρίθηκε ότι δεν υπήρχαν επαρκείς ενδείξεις σε βάρος τους.
Για την υπόθεση είχε διατάξει προκαταρκτική εξέταση, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, πριν περίπου δύο χρόνια, ο τότε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και την έρευνα είχε διενεργήσει η Εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ελένη Τουλουπάκη.
Η μετοχή του ΟΤΕ μέχρι στιγμής αντιδρά σχετικά ψύχραιμα σημειώνοντας απώλειες 1%.

Η απάντηση από τον ΟΤΕ

Την απάντηση του δίνει ο ΟΤΕ στην απόφαση παραπομπής του Παναγή Βουρλούμη και Γιώργου Γεωργιάδη για τις συμβάσεις του Οργανισμού με την Intracom και τη Siemens βεβαιώνοντας πως «θα αποδειχθεί το έωλο της κατηγορίας».
Σε σχετική ανακοίνωση του ΟΤΕ αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Σε σχέση με το πρωτόδικο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, εξέλιξη που αποτελεί ένα ακόμα στάδιο σε μια μακρά δικαστική διαδικασία, ο ΟΤΕ δηλώνει ότι τα στελέχη του τα οποία έλαβαν την σχετική απόφαση ενήργησαν αποκλειστικά προς το συμφέρον της Εταιρείας, διαχειριζόμενα με τον καλύτερο τρόπο μία κατάσταση την οποία παρέλαβαν.
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά στις συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης με τις Εταιρίες INΤΡΑΚΟΜ – SIEMENS – ANKO για τη συντήρηση των δικτύων του ΟΤΕ την περίοδο προ του 2004 που ανέλαβε η παρούσα Διοίκηση.
Ο ΟΤΕ μελετά το βούλευμα προκειμένου να προβεί σε περαιτέρω νομικές ενέργειες, όντας πεπεισμένος ότι θα αποδειχθεί το έωλο της κατηγορίας».

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών