KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ληστεία α λα ΒΑΣΙΛΗ..!!

αργά χθες συνεχιζόταν στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τριών ενόπλων οι οποίοι λίγο μετά τις 8 το πρωί λήστεψαν το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας και στη συνέχεια, ύστερα από ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς και αφού πήραν ως ομήρους δύο γυναίκες, κατάφεραν να ξεφύγουν. Και όλα αυτά, μπροστά στα μάτια δεκάδων κατοίκων της πόλης. Μόλις το συμβάν έγινε γνωστό, το μυαλό όλων πήγε στον καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα , με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά καθώς, όπως έλεγαν, δεν ήταν σε θέση να εξακριβώσουν την ταυτότητα των δραστών.

Χθες λίγο μετά τις 8 το πρωί τρία άγνωστα άτομα κρατώντας όπλα, φορώντας κουκούλες και αλεξίσφαιρα γιλέκα έφθασαν στην τράπεζα. Οι δύο εξ αυτών μπήκαν στο εσωτερικό, ενώ ο συνεργός τους παρέμεινε στην είσοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ένοπλοι παρέμειναν στην τράπεζα περίπου 23 λεπτά, περιμένοντας να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Την ίδια στιγμή θαμώνες παρακείμενης καφετέριας ειδοποίησαν τους αστυνομικούς. Μόλις ο συνεργός των ληστών τούς είδε, άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά. Παράλληλα οι άλλοι δύο ληστές άρπαξαν περίπου 250.000 ευρώ, 11.400 δολάρια Αμερικής και Αυστραλίας.

Στη συνέχεια, προκειμένου να διαφύγουν, πήραν μαζί τους δύο γυναίκες ως ομήρους. Μάλιστα τη στιγμή που έβγαιναν, έριξαν πρώτα δύο κροτίδες. Οι αστυνομικοί αντικρίζοντας τις ομήρους, σταμάτησαν να πυροβολούν. Τότε οι δράστες άρχισαν να τρέχουν προς το σημείο όπου είχαν αφήσει το ΙΧ αυτοκίνητό τους μαζί με τις γυναίκες, περίπου 100 μέτρα μακριά από την τράπεζα. Μόλις έφθασαν εκεί, άφησαν ελεύθερη τη μια γυναίκα και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο μαζί με τη δεύτερη. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού πυροβολώντας προς τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν. Σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από την Αμφίκλεια απελευθέρωσαν και τη δεύτερη γυναίκα και εξαφανίστηκαν. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε έρευνα δεκάδων αστυνομικών στην περιοχή για τον εντοπισμό των ληστών.

Νωρίς το μεσημέρι εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο των δραστών στον οικισμό Ελατος Αγόριανης και, όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή Λιβάδι Φωκίδος, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας είχαν αφαιρεθεί από αυτοκίνητο στο Πολύδροσο Φωκίδος.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών