KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ποιες μετοχές προτείνουμε να αγορασετε !

Επιλογές από το ΧΑ

Βραχυχρόνια για την ελληνική κεφαλαιαγορά προτείνουμε μικρή έκθεση, ταχύτατες κινήσεις, έλεγχο φίλτρου 3 ημερών - τζίρου και επιλέγουμε τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας  σε επίπεδα χαμηλότερα των 9,95, του ΤΙΤΑΝ χαμηλότερα των 14 ευρώ και του ΟΠΑΠ σε επίπεδα μεταξύ 12,40-12,50 ευρώ.

Έχοντας τα παραπάνω υπόψη εκτιμούμε ότι ο Ιούνιος θα είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος μήνας, ελλείψει σημαντικών καταλυτών και συνεπεία της πρώτης αξιολόγησης από το κοινό κλιμάκιο του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Ε.Ε. τόσο της ελληνικής οικονομίας όσο και των διαρθρωτικών αλλαγών που προωθήθηκαν τους τελευταίους μήνες. Επί τη βάσης της αξιολόγησης θα κριθεί και η εκταμίευση των δόσεων από το μηχανισμό βοήθειας των 110 δισ. ευρώ.

Value  S&P 500

  Οι τίτλοι που επιλέγουμε προέρχονται από αμυντικούς κλάδους κυρίως και χαρακτηρίζονται από τις θετικές προοπτικές ανάπτυξης που παρουσιάζουν. Τίτλοι αυτοί είναι και είναι οι: AT&T (T), VERIZON (VZ), ELI LILLY (LLY), MICROSOFT (MSFT), ALTRIA GROUP (MO), COCA COLA (CCE), GOOGLE (GOOG), APPLE (AAPL), JOHNSON & JOHNSON (JNJ) και PAYCHEX (PAYX).

Επιπρόσθετα τονίζουμε το γεγονός ότι η μετοχή της CITIGROUP (C) πλησίον των $3,70 αποτελεί επενδυτική ευκαιρία αν λάβει κανείς υπόψη του ότι το αμερικάνικο δημόσιο, μέσω του πακέτου στήριξης των αμερικανικών τραπεζών  κατέχει μετοχές της με τιμή κτήσης τα  $ 3,30 (τιμή κλεισίματος 28/5: $ 3,95) Πρόσφατα (26/05), μάλιστα, το αμερικάνικο δημόσιο πούλησε το 20% της συμμετοχής του με κατά μέσο όρο τιμή τα $4,13 δημιουργώντας κέρδη της τάξης των $6,2 δισ. για τους αμερικανούς φορολογούμενους. Έτσι το αμερικάνικο δημόσιο μείωσε το ποσοστό του στη CITIGROUP από το 27% στο 21%.  

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών