KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Coco Before Cha

Coco Before Chanel
Το θέμα: Η ζωή και η δράση της Κοκό Σανέλ, της θρυλικής εκ­προσώπου της υψηλής ραπτικής στη Γαλλία αλλά και στον υπό­λοιπο κόσμο που του επιβλήθηκε και τον κατέκτησε. Το σενάριο, όμως, ακολουθεί πιστά αυτό που λέει ο τίτλος: Η Κοκό πριν γίνει Σανέλ. Η ιστορία ξεκινά από την παιδική ηλικία της Σανέλ, όταν μαζί με την αδελφή της τις κλείνουν σε ορφανοτροφείο και η Κο­κό περιμένει κάθε Σάββατο τον πατέρα της να φανεί αλλά αυτός έχει γίνει άφαντος. Κατόπιν την παρακολουθούμε στην εκτός καθολικού ορφανοτροφείου ζωή της, πρώτα σε φτηνά καμπαρέ της επαρχίας, μετά μοδίστρα σε ραφτάδικο, όπου εκεί θα μπουν οι βάσεις για τα παραπέρα της. Κατόπιν τα ερωτικά της, τα εγωι­στικά της και το έργο τελειώνει με την πρώτη της επίδειξη.

Το φιλμ: Ναι, όπως το διαβάζετε, λείπουν οι δυνατές, δραματι­κές συγκρούσεις. Αυτό ρίχνει την ταινία πολύ χαμηλότερα από το πρότυπό της που ήταν το Ζωή σαν Τριαντάφυλλο. Δεν έχει πολλούς χυμούς η Σανέλ του σεναρίου, δεν έχει και το εκτό­πισμα, παρά μόνο το μουτράκι η Οντρέ Τοτού. Όμως τα πάντα βρίσκονται σε κλίμα αξιοπρέπειας και φροντισμένης παραγω­γής, όπου η κερδισμένη είναι η ενδυματολόγος Κατρίν Λετε­ριέ, η οποία έχει να ντύσει τη Σανέλ και τον κόσμο στον οποίο η Κοκό έγινε Σανέλ. Δουλειά προσεκτική που της απέφερε υπο­ψηφιότητες στα Όσκαρ και στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία, αν και πουθενά δεν ήταν η τελική νικήτρια.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών