KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

To TOP 10 των Ελλήνων Εφοπλιστών.(ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ).ΑΛΛΑ ΟΧΙ Δ ΩΡΕΑΝ..

To TOP 10 των Ελλήνων Εφοπλιστών



Για μία ακόμα φορά παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση η ναυτιλία των Ελλήνων στο σύνολό της απέδειξε την παραδοσιακά ισχυρή αντοχή της και την ικανότητα να προσαρμόζεται της στις μεταβαλλόμενες περιστάσεις. Συνεχίζει να είναι για τρίτη δεκαετία η πρώτη στις διεθνείς θαλάσσιες μεταφορές ελέγχοντας το 8% του παγκόσμιου στόλου σε αριθμό πλοίων και περίπου το 15% σε χωρητικότητα , ενώ συνειδητοποιώντας εγκαίρως τα νέα δεδομένα προχώρησε την αναπροσαρμογή των ναυπηγικών προγραμμάτων της, συνεχίζοντας την τάση εκσυγχρονισμού του στόλου της.Ειδικότερα, οι παραγγελίες πλοίων υπό ναυπήγηση για λογαριασμό ελληνικών συμφερόντων είναι γύρω στα 748 πλοία που ισοδυναμούν με 65 εκατ. dwt.(τόνους).
Στο Top 10 των Ελλήνων εφοπλιστών σύμφωνα με τα στοιχεία της N. Cotzias Shipping Consultants (NCSC) βρίσκουμε με βάση τον αριθμό των πλοίων που απαρτίζουν τους στόλους τους: Πρώτος Ιωάννης Αγγελικούσης με 120 πλοία στην πρώτη θέση και ακολουθούν,
ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος με 82, ο Νίκος και ο Χάρης Βαφειάς με 72 και ο Δημήτρης Μελισσανίδης με 72.Στηντέταρτη θέση βρίσκεται ο Γ.Προκοπίου με 71, ο Βίκτωρ Ρέστης με 70 πλοία, ο Δρ Ιωάννης Κούστας με 69,συνεχίζει στην έβδομη θέση ο Ungar Rami του οποίου η εταιρεία Stamco έχει έδρα την Ελλάδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και απαρτίζεται από Έλληνες ενώ με με 61 πλοία στην όγδοη θέση ο Γιώργος Οικονόμου ,ακολουθεί ο Ευάγγελος Μαρινάκης με 59 και στην δέκατη θέση ο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος με 58.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θ. Βενιάμ οι επιδόσεις δεν είναι μόνο εξαιτίας του μεγέθους του στόλου της, ο οποίος αποτελείται από πλοία τελευταίας τεχνολογίας αλλά και από το υψηλό επίπεδο αξιόπιστων μεταφορικών υπηρεσιών.  

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών