KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

"Περνάει" τα $1,31

Σε υψηλό τριών μηνών διαπραγματεύεται το ευρώ έναντι του δολαρίου ξεπερνώντας τα 1,31 δολάρια καθώς υπάρχουν πλέον εμφανείς ενδείξεις για γρηγορότερη ανάκαμψη της ευρωπαϊκής οικονομίας σε σχέση με αυτή των ΗΠΑ.

Το ευρώ άρχισε να σκαρφαλώνει σταδιακά σήμερα μετά τη βελτίωση του οικονομικού κλίματος στην Ευρωζώνη τη στιγμή που η Moody's προειδοποιούσε τις ΗΠΑ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, προειδοποιώντας την αμερικανική κυβέρνηση ουσιαστικά με υποβάθμιση της πιστοληπτικής της αξιολόγησης αν δεν παρουσιάσει ένα αξιόπιστο σχέδιο για την δημοσιονομική της εξυγίανση.

"Αυτό που βοηθάει το ευρώ είναι τα συνεχή θετικά μακροοικονομικά στοιχεία", αναφέρει ο John Doyle, αναλυτής στην εταιρεία συμβούλων Tempus Consulting. "Τόσο τα στοιχεία για την ανεργία στις ΗΠΑ όσο και η αποκατάσταση της οικονομικής εμπιστοσύνης είναι αρκετά για να δώσουν ώθηση στο νόμισμα".

Το ευρώ ξεπέρασε ένα τεχνικό σημείο "κλειδί". "Υπήρχαν αρκετές εντολές γύρω από την περιοχή των 1,3050 δολαρίων. Όταν αυτές ενεργοποιήθηκαν οδήγησαν την ισοτιμία υψηλότερα", σχολιάζει ο Lutz Karpowitz της Commerzbank.

Traders αναφέρουν ότι η υψηλή ζήτηση για ευρώ από ασιατική Κεντρική Τράπεζα νωρίτερα κατά την έναρξη της συνεδρίασης στις ευρωπαϊκές αγορές, οδήγησε σε εκτίναξη της ζήτησης για το κοινό νόμισμα. Ο δείκτης του δολαρίου υποχωρεί κατά 0,7% στις 81,535 μονάδες.

Το ευρώ διεύρυνε τα κέρδη του έναντι του δολαρίου στο υψηλότερο επίπεδο από τις 4 Μαϊου. "Χτύπησε" τα 1,3105 δολάρια, με κέρδη σχεδόν στο 1%.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών