KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

οι γερμανοι φευγουν.Σταδιακή αποχώρηση της ALDI από την Ελλάδα


Σε σταδιακό κλείσιμο των 38 καταστημάτων του ανά την Ελλάδα σκοπεύει να προχωρήσει ο όμιλος σούπερ μάρκετ ALDI Sued, όπως επιβεβαιώνει με σημερινή ανακοίνωσή του, σύμφωνα με την οποία «ήδη διεξάγονται συνομιλίες με ενδιαφερομένους για την εξαγορά και τη συνέχιση των δραστηριοτήτων».
«Ο όμιλος επιχειρήσεων ALDI Sued θα επικεντρωθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου του στις υπόλοιπες εννέα χώρες, όπου δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, ΗΠΑ, Αυστραλία), με συνολικά 4.200 καταστήματα», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της γενικής διεύθυνσης του ομίλου.
Πάντως, ο εκπρόσωπος της εταιρίας δε θέλησε να προβεί σε περαιτέρω διευκρινίσεις, όσον αφορά στο τι εννοεί με τον όρο «συνέχιση δραστηριοτήτων» ή για το τι θα απογίνουν οι περισσότεροι από 700 εργαζόμενοι του ομίλου επί ελληνικού εδάφους.
Κύκλοι της αγοράς σημειώνουν ότι το κλείσιμο των καταστημάτων θα γίνει σταδιακά μέχρι το τέλος του 2010. Υπενθυμίζεται ότι, εν έτει 2008, η ALDI είχε ανακοινώσει συνολικό επενδυτικό πρόγραμμα 1,5 δισ. ευρώ για την ελληνική αγορά, σε χρονικό ορίζοντα δεκαετίας, εντός της οποίας στόχος ήταν να λειτουργήσουν 400 καταστήματα ανά τη χώρα.
Μόνο στη Θεσσαλονίκη, προβλεπόταν να δημιουργηθούν 80-100 καταστήματα, ενώ στο επενδυτικό πρόγραμμα περιλαμβανόταν και η δημιουργία πέντε κέντρων logistics (σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αθήνα, Λάρισα και Κρήτη), τα οποία θα τροφοδοτούσαν τα καταστήματα της γερμανικής αλυσίδας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών