KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ο Πάπας ψάχνει για επιπλέον δωρεές (σταχτη στα ματια!!!μιλαμε για ενα απο τα ποιο πλουσια κρατη στην γη)!!


Έλλειμμα 4,1 εκατ. ευρώ εμφάνισαν τα οικονομικά του Βατικανού για το 2009. Είναι κατά σειρά η τρίτη χρονιά που τα στοιχεία της αγίας πόλης είναι αρνητικά από το 1981 οπότε και το Βατικανό υποβάλλει επίσημο ισολογισμό.

Η διαχείριση από τους καρδινάλιους και τον πάπα Βενέδικτο τον 16ο φαίνεται ότι δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, καθώς ο ισολογισμός είναι αρνητικός παρότι οι δωρεές που συγκέντρωσαν τα ταμεία ήταν αυξημένες κατά 9% σε σχέση με το 2008 φτάνοντας τα 82,5 εκατ. δολάρια.

Οι καθολικοί στις ΗΠΑ, την Ιταλία και τη Γαλλία φάνηκαν πιο γενναιόδωροι, αλλά και η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία συγκέντρωσαν σημαντικές δωρεές. Το αρνητικό αποτέλεσμα, με τα συνολικά έξοδα να φτάνουν τα 319,9 εκατ. δολάρια και τα έσοδα να ανέρχονται μόλις σε 314,7 εκατ. δολάρια, προσπάθησαν να εξηγήσουν οι εκπρόσωποι του Βατικανού.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των εξόδων, τόνισαν, αφορά τα έξοδα και τις μετακινήσεις του πάπα, ενώ σημαντικά είναι και τα ποσά για το ραδιοφωνικό σταθμό του Βατικανού, ο οποίος εκπέμπει και στις πέντε ηπείρους σε 40 διαφορετικές γλώσσες. Από τους εκπροσώπους της αγίας πόλης ανακοινώθηκε παράλληλα ότι σημαντικά έξοδα έγιναν και για τη συντήρηση του καθεδρικού ναού.

Μέρος των εσόδων από δωρεές και χορηγίες διατέθηκε για την επικαιροποίηση του συστήματος ασφάλειας της ιερής πόλης καθώς στα κτίριά της φυλάσσονται θησαυροί ανεκτίμητης αξίας, ενώ, τέλος, σημαντικά ήταν και τα έξοδα αναβάθμισης του συστήματος τηλεπικοινωνιών με οπτικές ίνες, που ξεπέρασαν σε μήκος τα 300 χιλιόμετρα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών