KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ (Ο νέος Βασιλιάς των αγορών..)

Καλύτερα των προβλέψεων κέρδη παρουσίασε στο β’ τρίμηνο η Morgan Stanley καθώς τα έσοδα απ’ τις συναλλαγές μετοχών ξεπέρασαν τα αντίστοιχα των μεγαλύτερων ανταγωνιστών της.

Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στο 1,96 δις δολ, ή 1,09 δολ. ανά μετοχή, από 149 εκατ. δολ, ή απώλειες 1,10 δολ. ανά μετοχή, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα.

Τα κέρδη απ’ τις συνεχιζόμενες λειτουργίες ήταν 80 σεντς ανά μετοχή και συμπεριελάμβαναν μία φορολογική ωφέλεια 20 σεντς. Οι αναλυτές πάντως περίμεναν τα κέρδη να είναι κατά μ.ο. 47 σεντς ανά μετοχή.

Ο δ/νων σύμβουλος James Gorman (φωτ.) ενίσχυσε με προσωπικό τα σκέλη διαπραγματεύσεων και πωλήσεων προκειμένου να μειώσει το χάσμα έναντι της μεγαλύτερης ανταγωνίστριας, Goldman Sachs.

Τα έσοδα από συναλλαγές μετοχών «εκτινάχθηκαν» 82% σε ετήσια βάση (στο 1,42 δισ δολ.) αν και τα συνολικά έσοδα από συναλλαγές υποχώρησαν 12% σε σύγκριση με το α’ τρίμηνο.

Χθες η Goldman Sachs ανακοίνωσε αποτελέσματα χαμηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών με τα έσοδα από συναλλαγές να μειώνονται 36% απ’ το α’ τρίμηνο. Αντίστοιχη πτώση είχαν ανακοινώσει την προηγούμενη εβδομάδα οι JPMorgan και Bank of America

Τα έσοδα της τράπεζας αυξήθηκαν στα 8 δις δολ. από 5,2 δις δολ. στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών