KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Διευκολύνσεις για υπερχρεωμένους δανειολήπτες από τη Eurobank

Η Τράπεζα Eurobank EFG, είναι καθ’ όλα έτοιμη να υλοποιήσει το Νόμο για τη «Ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων»,  ανταποκρινόμενη στις ειδικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από την οικονομική κρίση και την αδυναμία ορισμένων πελατών του τραπεζικού συστήματος να εκπληρώσουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις. Όπως είναι γνωστό, ο νόμος αυτός ψηφίστηκε από την Βουλή των Ελλήνων, και τίθεται σε ισχύ από την 1η/9/2010.
Ανεξάρτητα από τον νέο νόμο, ήδη από την αρχή της κρίσης, η Eurobank υλοποιεί και θα συνεχίσει να προσφέρει ειδικά προγράμματα διευκόλυνσης για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων πελατών της που αντιμετωπίζουν ουσιαστικά προβλήματα. Η πολιτική αυτή της Eurobank ανταποκρίνεται στο ρόλο και τις αρχές της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, του υπεύθυνου δανεισμού και της  σταθερής δέσμευσής της να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της σε κάθε συγκυρία, στηρίζοντας έτσι ευρύτερα την προσπάθεια για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας.
Στα προγράμματα αυτά που αφορούν συνδυασμό επιμήκυνσης διάρκειας δανείου, περιόδου χάριτος, προσημείωσης ακινήτου και τα οποία υλοποιεί η Τράπεζα ήδη από τις αρχές του 2009, έχουν ήδη υπαχθεί δεκάδες χιλιάδες πελάτες. Οι λύσεις που προσφέρονται έχουν εξατομικευμένο χαρακτήρα, δηλαδή προσαρμόζονται όχι μόνον στην ανάγκη αλλά και στην ιδιαιτερότητα του κάθε πελάτη οδηγώντας σε μείωση της μηνιαίας δόσης του που μπορεί να  φθάσει και το 50%.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών