KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Νέο ρεκόρ gaming από έξι Ολλανδούς: 50 ώρες

Οι έξι Ολλανδοί παίκτες

Έξι Ολλανδοί κατέκτησαν το παγκόσμιο ρεκόρ συνεχούς gaming και μια θέση στα ρεκόρ Guinness. Οι έξι παίκτες έπαιξαν Red Dead Redemption επί 50 ώρες σε ένα Play Station 3, χρησιμοποιώντας βάση TwistDock για να διατηρούν φορτισμένες τις κονσόλες τους συνέχεια.

Οι έξι Ολλανδοί είναι οι αδερφοί Έντουαρντ και Μέικελ Λιστ, ο Σβεν ντε Βρίς, ο Ρέντζο Μπος, ο Ρόμπι Έιγκερεν και ο Μάρσελ Γουάρντενμπουργκ. Η παράδοση του βραβείου έγινε από εκπρόσωπο των Ρεκόρ Guinness, που έσπευσε στην Ολλανδία από τη Βρετανία ειδικά για την περίσταση.

Το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ για gaming χωρίς διάλειμμα ανήκει στον Τσιραντάν Πατνάικ από την Ινδία, ο οποίος έπαιξε επί 40 ώρες και 20 λεπτά. Το ρεκόρ αυτό το κατέρριψαν εύκολα οι Ολλανδοί παίκτες.

Η απόφαση να συνεχίσουν το παιχνίδι, παρά την κούραση, ελήφθη ομόφωνα. Μάλιστα, καθώς το παιχνίδι προχωρούσε και περνούσαν οι ώρες, στήριζαν ο ένας τον άλλον. Εκτός από τη διεθνή αναγνώριση, οι έξι Ολλανδοί έλαβαν το ποσό των 1.000 ευρώ και έξι TwistDocks. «Οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν στο παιχνίδι ως αντίπαλοι αλλά έφυγαν φίλοι», επισήμανε ο Γκαζ Ντιβς από τα Ρεκόρ Guinness, εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό του προς τους παίκτες.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών