KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ανακάμπτει η αγορά έργων τέχνης

Η αγορά των έργων τέχνης φαίνεται ότι ανακάμπτει και ξεπερνά την αρνητική πορεία που κατέγραφε πριν από μερικούς μήνες λόγω της οικονομικής κρίσης, όπως εκτιμούν οι παράγοντες των γνωστών και διεθνών οίκων δημοπρασιών. Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι μεγάλοι οίκοι δημοπρασιών για τις προοπτικές της αγοράς, διότι μετά το βύθισμα των τιμών στα έργα τέχνης πριν από ενάμιση χρόνο, η κατάσταση έχει αρχίσει να αλλάζει και τα έργα ανακτούν την αξία τους και τους οπαδούς τους.

Ο διεθνής οίκος δημοπρασιών Christie΄s Ιnternational ΡLC πούλησε έργα τέχνης αξίας 2,57 δισ. δολαρίων το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 43% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, ενώ θεωρείται το δεύτερο υψηλότερο ποσό στην ιστορία της εταιρείας. Επίσης αυτός ο γνωστός οίκος ενισχύθηκε με 274,1 εκατ. δολάρια από έργα τέχνης που πουλήθηκαν ιδιωτικά, ποσό το οποίο είναι αυξημένο περισσότερο από τρεις φορές σε σχέση με πέρυσι. Ο αντίπαλος οίκος δημοπρασιών Sotheby΄s αναμένεται αυτές τις ημέρες να ανακοινώσει τα οικονομικά μεγέθη του εξαμήνου του τρέχοντος έτους.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών