KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010





Εδώ είναι ο κατάλογος των πιο ακριβών ταινιών που έγινε ποτέ στον κόσμο . Οι άνθρωποι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα αριστούργημα του κινηματογράφου , κάνοντας τις καλύτερες ταινίες του κόσμου . Κάνοντας τις καλύτερες ταινίες χρειάζονται πολλά χρήματα, επίσης. Για να δημιουργήσετε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, να προσλάβει τον καλύτερο ηθοποιό και να δημιουργήσει τη ρύθμιση μοιάζει πραγματικό. Τόσο εδώ είναι το πιο ακριβό ταινίες στον κόσμο που έγινε ποτέ


5. X-Men : The Last Stand : 210 εκατομμύρια δολάρια


Αυτή είναι η τρίτη ταινία της σειράς X-Men . Σε σκηνοθεσία Brett Ratner , η ταινία πω για το φάρμακο μεταλλάξεις που προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις στους μεταλλαγμένους και τους ανθρώπους . Επίσης, διηγήθηκε για το μυστηριώδες ανάσταση του Jean Gray , ο οποίος φαίνεται να έχουν πεθάνει στο Χ2 . Κυκλοφόρησε στις 26 Μάη 2006 , η ταινία έγινε μια επιτυχία box office. Την ημέρα της έναρξης της, η ταινία απέφερε συνολικά 45,5 εκατομμύρια δολάρια τα έσοδα .
ακριβότερες ταινίες που έγινε ποτέ στον κόσμο X-Men : The Last Stand


X-Men : The Last Stand


4. Οι Πειρατές της Καραϊβικής : Dead Man Chest της : 225 εκατομμύρια δολάρια


Αυτή η ταινία που κατευθύνεται από το Gore Verbinski είναι γεμάτη επιτυχία. Είχε λάβει 4 υποψηφιότητες βραβείο για την καλύτερη καλλιτεχνική διεύθυνση, μοντάζ ήχου , μίξης ήχου , και κέρδισε το Όσκαρ για τα οπτικά εφέ , η ταινία επίσης να δημιουργήσει τεράστια έσοδα .


Φανταστείτε , για την 3η ημέρα της έναρξης , η ταινία απέφερε με επιτυχία για $ 136 εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες . Αργότερα , η ταινία ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία ώστε να γίνει η τρίτη ταινία για να κερδίζουν περισσότερα από 1 δισ. δολάρια. Ακριβώς κάτω από την Τιτανικός και ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά .
ακριβότερες ταινίες που έγινε ποτέ στον κόσμο Πειρατές της Καραϊβικής : Dead Man Chest της


Οι Πειρατές της Καραϊβικής : Dead Man Chest της


3. Spiderman 3: 258 εκατομμύρια δολάρια


Η ταινία που κυκλοφόρησε το 2007 κατέχει την τρίτη θέση και τα πιο ακριβά στην παραγωγή ταινιών. Σκηνοθεσία: Sam Raimi , η ταινία που προσαρμόστηκε από το κόμικς της Marvel . Εκτιμάται ότι θα κοστίσει περίπου 258 εκατομμύρια δολάρια.


Η σταρ του κινηματογράφου είναι Tobey Maguire , Kirsten Dunst , James Franco , Thomas Haden Church , Topher Grace , και Bryce Dallas Howard .
ακριβότερες ταινίες που έγινε ποτέ στον κόσμο Spiderman 3


Spiderman 3


2. Οι Πειρατές της Καραϊβικής : Στο Τέλος του Κόσμου : 300 εκατομμύρια δολάρια


Το κεφάλαιο που απαιτείται για να καταστεί Οι Πειρατές της Καραϊβικής : Στο Τέλος του Κόσμου δεν είναι ένα μικρό ποσό. Ανάγκη σύνολο των χρημάτων που φθάνουν μέχρι 300 εκατομμύρια δολάρια , για να τελειώσει αυτή η ταινία περιπέτειας που κατευθύνεται από Gore Verbinski .


Μεγάλος αριθμός παικτών , καταπληκτικό ρυθμίσεις εργοτάξιο , καθώς και τεχνικές υψηλής των γυρισμάτων, είναι μερικές παράγοντας που κάνουν τη δημιουργία της ταινίας λαμβάνει πολλά χρήματα .
ακριβότερες ταινίες που έγινε ποτέ στον κόσμο Πειρατές της Καραϊβικής Στο Τέλος του Κόσμου


Οι Πειρατές της Καραϊβικής : Στο Τέλος κόσμο


1. Avatar : 500 εκατομμύρια δολάρια


Αυτή η ταινία που κατευθύνθηκε από James Καμερούν με επιτυχία να γίνει το πιο ακριβό φιλμ ποτέ στον κόσμο . Αυτή η ταινία είναι το πιο πρόσφατο έργο του Lightstorm Entertainment ότι οι δαπάνες για συνολικό κόστος περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια . Φανταστικό αριθμό , ακόμα και για κάθε ταινία του Χόλυγουντ .


Η ταινία είναι διαθέσιμη σε 2D και 3D μορφή, σύμφωνα με το υπόδειγμα που ανήκει στον κινηματογράφο , όπου είδαμε . Avatar είναι μια επανάσταση στην τεχνολογία των φιλμ για την ανάπτυξη του 3D απεικόνιση, και την ταινία με ένα στερεοφωνικό κάμερα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ταινία .
ακριβότερες ταινίες που έγινε ποτέ στον κόσμο Avatar

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών