KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

MHΠΩΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑ ;;;

Ποντικοί» τρύπωσαν στο πατρικό της Τζούλιας στη Βούλα! Χθες τα ξημερώματα, στις 3.30 το πρωί, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι των γονιών της hot ξανθιάς και το έκαναν άνω-κάτω. Ο κ. Ζήσιμος και η κυρία Αλισον ενημερώθηκαν την επομένη το πρωί πως... μακρυχέρηδες είχαν μπει στον χώρο τους. Δέχθηκαν τηλεφώνημα από ενοίκους της πολυκατοικίας ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στις Κυκλάδες, συγκεκριμένα στην Ιο.
Όπως είναι φυσικό αναστατώθηκαν, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν έλειπε κάποιο αντικείμενο αξίας, όπως τους ενημέρωσαν οι γείτονές τους. Στα... λάφυρα των διαρρηκτών δεν περιλαμβάνονταν κάποια ηλεκτρική συσκευή, ούτε και κοσμήματα που υπήρχαν στο διαμέρισμα, τα οποία -ευτυχώς- ο κ. Ζήσιμος και η κυρία Αλισον είχαν φροντίσει να κρύψουν. Η «Espresso» επικοινώνησε με τον πατέρα της Τζούλιας, ωστόσο ο κ. Ζήσιμος Αλεξανδράτος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα. Πάντως ακούστηκε ιδιαίτερα στενοχωρημένος.
Όσο για την ίδια την Τζούλια, όπως μας διεμήνυσε ο μάνατζέρ της Μένιος Φουρθιώτης, σκέφτεται να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. «Το πιθανότερο είναι να υποβάλει μήνυση κατ' αγνώστων. Φοβάται για τη ζωή της, γιατί βλέπει ότι με την οικονομική κρίση υπάρχουν άνθρωποι που γίνονται αδίστακτοι, ακόμη και για να εξοικονομήσουν δέκα ευρώ. Σκέφτεται μάλιστα μήπως πρέπει να ζητήσει αστυνόμευση. Η Τζούλια ανησύχησε για τους γονείς της, φοβάται πολύ. Πιστεύει ότι δεν αποκλείεται ο επόμενος στόχος να είναι το σπίτι της στην Εκάλη».
Εικάζεται πως οι «μακρυχέρηδες» που έφεραν το χάος στο διαμέρισμα του ζευγαριού αποσκοπούσαν στο να βρουν σεβαστό χρηματικό ποσό αφού έχει γίνει ντόρος το τελευταίο διάστημα με τα χρήματα που πήρε η καυτή ξανθιά της showbiz, τόσο από το ροζ DVD όσο και από το διαφημιστικό που έκανε για ιντερνετικό καζίνο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών