KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

O μυστηριώδης κύριος Assange

Άλλοι θεωρούν ότι φέρνει επανάσταση στα media, άλλοι πάλι ότι εκπροσωπεί κάτι «κίτρινο». Το σίγουρο είναι ότι ο Julian Assange έχει καταφέρει να στρέψει το βλέμμα όλου του κόσμου πάνω του.

Δεν είναι μόνο ότι κατάφερε να «ξεγυμνώσει» την αμερικανική διπλωματία και τις αρχές ασφαλείας με τη μεγαλύτερη διαρροή απόρρητων στρατιωτικών και διπλωματικών εγγράφων στα παγκόσμια χρονικά· κατάφερε να μετατρέψει τη Wikileaks από αγαπημένη ιστοσελίδα όσων λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας σε πυρήνα της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας. Και τούτο διότι μεθόδευσε τη συνεργασία με τρία σημαντικά Μέσα της παραδοσιακής δημοσιογραφίας, όπου διοχέτευσε το «θέμα της χρονιάς»: την αμερικανική εφημερίδα New York Times, τη βρετανική εφημερίδα Guardian και το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Ο Αssange, πρώην χάκερ, βοήθησε να δημιουργηθεί η Wikileaks το 2006. Ο ίδιος, παρά τις κατηγορίες περί κιτρινισμού, τονίζει ότι οι διαρροές που δημοσιεύονται στη Wikileaks είναι προς όφελος του κοινού. Αν και του ίδιου του αρέσουν οι αποκαλύψεις, λίγα πράγματα μπορεί να μάθει κανείς για τη ζωή του.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών