KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ...

Oι συνταξιούχοι που έπιναν τον καφέ τους χθες το πρωί στο καφενείο των Καρυών, ένα μικρό χωριό της περιοχής του Δομοκού, περίμεναν, όπως πάντα τέτοια μέρα του μήνα, τον ταχυδρόμο να τους φέρει τη σύνταξη. Είκοσι αγρότες όλοι κι όλοι εκεί μαζεύονταν πάντα για να πληρωθούν. Αλλά αυτή τη φορά ο ταχυδρόμος δεν μπήκε μόνος του. Μόλις ετοιμαζόταν να ανοίξει την ταχυδρομική τσάντα και να αρχίσει να μετράει τα χρήματα, δύο ένοπλοι με μοτοσικλέτα εισέβαλαν στο καφενείο και άρπαξαν περίπου 25.000 ευρώ που είχε ακόμη μαζί του ο ταχυδρόμος - από το πρωί γυρνούσε στα χωριά της περιοχής μοιράζοντας τις συντάξεις του ΟΓΑ. Υπό την απειλή των όπλων οι δύο ληστές άρπαξαν, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συνταξιούχων, τα χρήματα από τα χέρια του ταχυδρόμου και εξαφανίστηκαν με κατεύθυνση προς τη Μαγνησία. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι δύο ληστές ήταν μετρίου αναστήματος. Ο ένας φορούσε κράνος και κρατούσε ένα Καλάσνικοφ, ενώ ο άλλος φορούσε... κολάρο στον λαιμό και απειλούσε τους ηλικιωμένους με ένα πιστόλι.

Η μοναδική αντίδραση του ταχυδρόμου ήταν να ζητήσει από τους δύο ληστές να αφήσουν κάποια έγγραφα που τους ήταν άχρηστα.

Η τοπική Αστυνομική Διεύθυνση έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των κακοποιών. Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για έργο κακοποιών με τοπική δράση, δεν αποκλείουν μάλιστα οι δράστες να έχουν σχέση με ανάλογη ληστεία ταχυδρόμου πριν από μερικούς μήνες στην περιοχή της Αταλάντης.

Εξετάζεται πάντως και η περίπτωση να πρόκειται για έργο κακοποιών από την Αθήνα, οι οποίοι χτυπούν πλέον στην περιφέρεια- όπως συμβαίνει συχνά τους τελευταίους μήνες- λόγω των έκτακτων μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται στην πρωτεύουσα. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για «καλά οργανωμένη ληστεία με μικρό ρίσκο και ιδιαίτερα σημαντική λεία». Οι αστυνομικοί προς στιγμήν εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στην περιγραφή του ληστή με το κολάρο και εξετάζουν περιπτώσεις σεσημασμένων κακοποιών που έχουν τραυματιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών