KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΠΟΙΟ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 20 ΕΤΩΝ

Αν και μόλις 20 ετών, η Emma Watson κατάφερε με τον τρόπο που ντύνεται να «εκτοπίσει» πρωτοκλασάτα ονόματα της παγκόσμιας σοουμπιζ.

Η ηθοποιός ανακηρύχθηκε ως η πιο καλοντυμένη γυναίκα στην Μεγάλη Βρετανία, σε ψηφοφορία που διεξήχθη στην ιστοσελίδα του περιοδικού Glamour, στην οποία πήραν μέρος 25.000 άτομα. Η Watson ήλθε πρώτη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση το μεγαλύτερο style icon της χώρας Victoria Beckham, αλλά και την πάντοτε καλοντυμένη Keira Knightley, η οποία κατετάγη τρίτη. Τις υπόλοιπες θέσεις κατέλαβαν η Cheryl Cole, η Sienna Miller, το μοντέλο Kate Moss, η  Lily Allen, η Pixie Lott, η Naomi Campbell και η Florence Welch.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όμως και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας όσον αφορά τους πιο καλοντυμένους άνδρες της χρονιάς. Ο 24χρονος πρωταγωνιστής του Twilight, Robert Pattinson, ήλθε στην πρώτη θέση της κατάταξης, ενώ δεύτερος στη λίστα ήλθε ο Σκωτσέζος Gerard Butler. Στις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας, η σειρά κατάταξης ήταν Rupert Grint, Daniel Radcliffe, David Beckham, Orlando Bloom, Ed Westwick, JLS, Jude Law και Ewan McGregor.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών