KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

-ΓΙΑΝΝΗΣ,ΘΕΜΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΘΕΜΗΣ ΠΙΝΕΙ).

(-KΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΙΛΟ Η ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ).H μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της ανώνυμης εταιρίας "Μελωδία Ανώνυμη Εταιρία Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας", ως η μοναδική μέτοχος αυτής, στην Ανώνυμη Εταιρία, με την επωνυμία "Ειδήσεις ΝΤΟΤ ΚΟΜ Ανώνυμη Τηλεοπτική και Εμπορική Εταιρία Παροχής Πληροφοριών και Ενημέρωσης" και με διακριτικό τίτλο "Σκάι ΑΕ", προχώρησε η εταιρία "Η Καθημερινή ΑΕ" στο πλαίσιο της απόφασης 3/347/12.7.2005 του ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθώς και των σχετικών διατάξεων του κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Καθημερινή ΑΕ ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, προκειμένου να επικεντρωθεί στην εκδοτική της δραστηριότητα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρία είναι ιδιοκτήτρια του μη ενημερωτικού σταθμού "Μελωδία FM 100".

Το τίμημα καθορίστηκε στο ποσό των 5.300.000 ευρώ, μετά από εκτίμηση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 9 και 10 του Κ.Ν. 2190/1920, της εμπορικής αξίας της εξαγοραζόμενης εταιρίας από τους ορκωτούς ελεγκτές, Μιχαήλ Χατζηπαύλου (ΑΜΣΟΕΛ 12511) και Δημήτριο Κουτσόπουλο (ΑΜΣΟΕΛ 26751), η οποία (εκτίμηση) εγκρίθηκε από τη Διεύθυνση Ανωνύμων Εταιριών της νομαρχίας Πειραιώς και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 9841/2010. Το ως άνω τίμημα των 5.300.000 ευρώ θα είναι καταβλητέο σε 4 δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη δόση θα καταβληθεί έως την 31.12.2010 και η τελευταία δόση θα καταβληθεί έως την 31.12.2013.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών