KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ,

tafos
Ένα μικρό αγόρι από το Κίγκνστον του Οντάριο, ο Μπλέικ Μαγκίνες, έβαλε τα παιχνίδια του για πούλημα, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να φτιάξει μια μαρμάρινη πλάκα στο μνήμα του πατέρα του, που πέθανε πέρσι ξαφνικά από ανεύρυσμα.
Ο τάφος του πατέρα είχε στολιστεί με μερικά παιχνίδια του Μπλέικ, καθώς η οικογένεια δεν είχε την οικονομική άνεση να φτιάξει ένα πραγματικό μνημείο.
Ο Μπλέικ όμως αποφάσισε να πουλήσει τα παιχνίδια στην αυλή του, όπου το Σάββατο συνέρρευσε πλήθος κόσμου για να δείξει τη συμπαράστασή του στο μικρό μαθητή του δημοτικού.
Ο Μπλέικ πούλησε όλα τα παιχνίδια του εκτός από εκείνα που του είχε δωρίσει ο πατέρας του, τα οποία φύλαξε ως πολύτιμα ενθύμια.
Η ενέργεια του Μπλέικ παρακίνησε πολλούς ανθρώπους και έτσι έφθασαν χρήματα από το Αφγανιστάν μέχρι τις ΗΠΑ, που τοποθετήθηκαν σε ειδικό λογαριασμό για τις μελλοντικές σπουδές του Μπλέικ, ο οποίος ανταμείφθηκε από το κοινωνικό σύνολο για την ευαισθησία και την εξυπνάδα του.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών