KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑ.

Ο Ηθοποιός και πρώην της Αννίτα Πάνια, που συνελήφθη με κοκαΐνη-ναρκωτικά στην Καραϊβική;
Ο Φράνκο Αλφόνσο, ο Ελληνας τραγουδιστής-ηθοποιός που συνελήφθη με δύο κιλά κόκα στην Καραϊβική, επέστρεψε στην Αθήνα και αφήνει πίσω του τον μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής του. Περίπου έναν μήνα κλεισμένος σε κελί, κατηγορούμενος για εμπορία κοκαΐνης, έδωσε πολύ μεγάλη μάχη για να αποδείξει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Και τελικά, τα κατάφερε.
Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν η μητέρα του Αλίκη (γνωστή μακιγιέζ και αδελφή του σκηνοθέτη Ομηρου Ευστρατιάδη) και στενοί του φίλοι. Μόλις τους αντικρίζει, ο Φράνκο Αλφόνσο τρέχει και τους αγκαλιάζει. «Εμπλεξα άδικα. Ευτυχώς, τώρα όλα είναι καλά». Ο εφιάλτης που έζησε στην Αρούμπα της Καραϊβικής είναι ακόμη ζωγραφισμένος στο πρόσωπό του. Τώρα το μόνο που θέλει, όπως τους είπε, είναι να ηρεμήσει και να ξεχάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την περιπέτεια που τον σημάδεψε.
Ο Φράνκο Αλφόνσο βρισκόταν για διακοπές στην Καραϊβική με έναν Ελληνα φίλο του. Αυτή η φιλία και η εμπιστοσύνη που του έδειξε αποδείχθηκαν το μοιραίο λάθος του. Αφού πέρασαν κάποιες ημέρες απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιωτικού συμπλέγματος, αποφάσισαν να γυρίσουν στην Αθήνα. Θα γύριζαν στη βάση τους από το αεροδρόμιο της Αρούμπα μέσω Αμστερνταμ. Λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, ο «φίλος» του Φράνκο τον παρακάλεσε να μεταφέρει μία από τις βαλίτσες του, καθώς οι αποσκευές του ήταν υπέρβαρες. Ο γνωστός τραγουδιστής χωρίς την παραμικρή υποψία δέχθηκε να τον εξυπηρετήσει. Ομως, αντί για το αεροπλάνο βρέθηκε στη φυλακή.
Οι αστυνομικοί του αεροδρομίου σταμάτησαν τους δύο Ελληνες και έγινε εξονυχιστικός έλεγχος στις αποσκευές τους. Στη βαλίτσα που του είχε παραδώσει ο «φίλος» του είχε προλάβει να κολλήσει καρτελάκι με το όνομα του Φράνκο Αλφόνσο. Οι αστυνομικοί, αφού έβγαλαν ό,τι πράγματα είχε η βαλίτσα, ανακάλυψαν ότι υπήρχε διπλός πάτος και μέσα σε αυτόν δύο κιλά κοκαΐνης. Αμέσως, πέρασαν χειροπέδες στους δύο άνδρες, παρ’ ότι ο Αλφόνσο τους φώναζε ότι είναι αθώος και πως η βαλίτσα δεν ήταν δική του και δεν ήξερε τι είχε μέσα. Ομως, τότε όλα τα στοιχεία ήταν εις βάρος του.
Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκινά ο μεγάλος εφιάλτης για τον Φράνο Αλφόνσο. Το σοκ της σύλληψης ήταν τρομερό, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δώσει κανένα απολύτως δικαίωμα. Με 40 βαθμούς Κελσίου, απομονωμένος και απεγνωσμένος, προσπαθούσε να βρει πώς θα αποδείκνυε την αλήθεια. Δεν μπορούσε ούτε να φάει, με αποτέλεσμα στο διάστημα που βρισκόταν στη φυλακή να χάσει οκτώ κιλά. Τελικά, το μυστικό βρισκόταν στις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου της Αρούμπα. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν λεπτό προς λεπτό τα βίντεο που είχαν αποθηκευτεί και εντόπισαν τελικά τον «φίλο» του Αλφόνσο την ώρα που έγραφε στο καρτελάκι της αποσκευής το όνομα του γνωστού τραγουδιστή και στη συνέχεια του παρέδιδε τη βαλίτσα.
Η ώρα της ελευθερίας του Φράνκο Αλφόνσο δεν άργησε να έρθει. Ελεύθερος πια, πήρε την πρώτη πτήση και προσγειώθηκε στην αγκαλιά των αγαπημένων του προσώπων. Οσο για τον «φίλο» του, παραμένει στη φυλακή και σύμφωνα με πληροφορίες θα δικαστεί στο τέλος του χρόνου. Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον για την περιπέτειά του. Ομως, ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ της σύλληψής του και υπόσχεται ότι σε λίγες ημέρες θα αποκαλύψει όλα όσα έζησε στην Καραϊβική.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών