KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

TA 10 ΚΑΥΤΑ ΘΗΛΥΚΑ.













Η λίστα με τις εκατό πιο σέξι διάσημες γυναίκες είναι θεσμός για το ανδρικό κοσμο που ψηφίζουν για να αναδείξουν τις γυναίκες που δεν είναι απαραίτητα οι πιο όμορφες, όμως έχουν κάτι ιδιαίτερο, που τις κάνει πιο σέξι από τις άλλες. Στη φετινή πρώτη δεκάδα κατάφεραν να μπουν κορίτσια πολύ νέα στον χώρο του θεάματος. Στο τοπ 10 δεν λείπουν και οι εκπλήξεις, όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που κάθε άλλο παρά σέξι θα μπορούσαν να τη βλέπουν τα άλλοτε εκατομμύρια θαυμαστές της, μετά τη βουτιά που έκανε στην προσωπική ζωή και την καριέρα της.
Φαινόμενα τύπου Lady Gaga, η οποία είναι γκουρού στις μεταμφιέσεις και στο στάιλινγκ, φαίνεται ότι τελικά πείθουν τον ανδρικό πληθυσμό, που μέσα από τα διαστημικά καπέλα και τις πανοπλίες της Gaga μπορεί και φαντασιώνεται… Την κορυφή πάντως της λίστας κατέκτησε για το 2010 μία άξια εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου, η Μαρίσα Μίλερ… Τα λόγια είναι περιττά!


1. Marisa Miller
Ο ξανθός άγγελος Μαρίσα Μίλερ φιγουράρει στην κορυφή της λίστας με τις πιο σέξι γυναίκες της χρονιάς του περιοδικού «FHM». Η 32χρονη καλλονή ανακηρύχθηκε πρώτη και με διαφορά από τις υπόλοιπες σέξι παρουσίες της λίστας, για λόγους που δικαιολογούν απόλυτα την πρωτιά της! Το μεγάλο όπλο της Μαρίσα Μίλερ είναι το σφριγηλό στήθος της! Από εκεί ξεκινά ή καταλήγει για πολλούς η θηλυκότητα που εκπέμπει μια γυναίκα και σε αυτό το σημείο η Μίλερ πραγματικά υπερέχει. Σε συνδυασμό με τις τέλειες αναλογίες και το ντύσιμο που συνήθως επιλέγει, η Μίλερ πετυχαίνει στο απόλυτο αυτό που οι άνδρες φαντάζονται ως «τέλειο θηλυκό». Η Καλιφορνέζα τοπ μόντελ συνήθως προτιμά τα στενά τζιν, τις ψηλές καουμπόικες μπότες και τα T-shirts, γιατί την κάνουν να νιώθει άνετα και της δίνουν στιλ! Πολύ σημ μαντικό σέξι στοιχείο της είναι ότι οδηγεί και μηχανές, συνήθως Χάρλεϊ Ντάβινσον.


2. Megan Fox

Μπορεί να την έκοψαν από το «Transformers 3» και να μην τη βλέπουμε συχνά πια στα κόκκινα χαλιά, αλλά το κοινό δεν την ξέχασε. Η Μέγκαν Φοξ είναι η νούμερο 2 στον κατάλογο με τις πιο σέξι διάσημες κυρίες της showbiz. Οι άνδρες θαυμαστές της έσπευσαν να την ψηφίσουν μέσω Διαδικτύου στην ιστοσελίδα του «FHM». Η καλλονή με τα γατίσια μάτια χάθηκε από προσώπου γης αφότου τα ξαναβρήκε με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, τον Μπράιαν Οστιν Γκριν. Αυτό έγινε στις αρχές του 2010. Μέχρι τότε δεν υπήρχε πρεμιέρα για πρεμιέρα και εκδήλωση για εκδήλωση που να μην παρευρεθεί. Μέσα σε δύο χρόνια η Μέγκαν Φοξ κατάφερε να αποκτήσει τεράστια στρατιά από φανατικούς θαυμαστές. Αλλοι τη σύγκριναν με την ανεπανάληπτη σε ομορφιά Αντζελίνα Τζολί, ενώ άλλοι την έβρισκαν απλώς... ασύγκριτη!


3. Kristen Stewart

Ενας ρόλος έφτανε για να κάνει την Κρίστεν Στιούαρτ σταρ με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η νεαρή «Μπέλα» του «Twilight» όχι μόνο κατάφερε να κλέψει «για πάντα» την καρδιά ενός ρομαντικού βρικόλακα, αλλά μπόρεσε και να σαγηνεύσει εκατομμύρια θεατές που τη λάτρεψαν για το απλό και σοβαρό ύφος της. Η 20χρονη ηθοποιός, γέννημα - θρέμμα του Λος Αντζελες, έγινε σύμβολο του σεξ παρά το μαζεμένο και το μη φλύαρο στιλ της. Ειδικά στη Βρετανία, η Κρίστεν Στιούαρτ έκανε θραύση! Σε αυτό το νωχελικό ύφος της, τη βραχνή φωνή της και το στιλ «μόλις ξύπνησα» πολλοί βρίσκουν ακαταμάχητο σεξαπίλ.


4. Britney Spears


Κι όμως, η Μπρίτνεϊ ακόμη μετράει! Για την ακρίβεια, μετράει το νούμερο 4 του καταλόγου με τις πιο σέξι παρουσίες της showbiz. Παρά τα όσα έκτροπα έχει καταγράψει η κάμερα με πρωταγωνίστρια τη ν Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τα ατελείωτα σκάνδαλα που έχουν γραφεί γύρω από το όνομά της, η 29χρονη σταρ μετράει ακόμη ως σύμβολο του σεξ. Πόσοι είναι αυτοί που τη βρίσκουν σέξι και θελκτική; Μάλλον αρκετοί, αφού ξεχώρισε από την αρχή της ψηφοφορίας του «FHM» στις πρώτες θέσεις.


5. Blake Lively


Η Μπλέικ Λάιβλι είναι νέο αίμα στο Χόλιγουντ αλλά το όνομά της έχει βαθιές ρίζες στον χώρο του θεάματος. Είναι κόρη του ηθοποιού και σκηνοθέτη Ερνι Λάιβλι, ο οποίος έγινε αιτία η πανέμορφη Μπλέικ να μπει από πολύ μικρή στη showbiz. Η 23χρονη ξανθιά καλλονή για πρώτη φορά έπαιξε στο «Sandman», το 1998, σε ηλικία 11 ετών. Την ταινία αυτή είχε σκηνοθετήσει ο μπαμπάς της. Επειτα από μερικές τηλεταινίες και συμμετοχές της σε πιο μεγάλες παραγωγές, όπως το «Sisterhood», η Μπλέικ έχει ήδη κάνει όνομα στο νεανικό κοινό, κυρίως μέσα από τη σειρά «Gossip girl». Στην Αμερική είναι πολύ διάσημη, όπως και στη Βρετανία, γι' αυτό άλλωστε και την ψήφισαν οι Βρετανοί αναγνώστες του «FHM». H Μπλέικ επισκέπτεται το Λονδίνο, γιατί όπως λέει, «εκεί χτυπάει η καρδιά της Ευρώπης».


6. Jessica Alba


Το παρατσούκλι της Τζέσικα Αλμπα είναι «Sky Angel», δηλαδή «ουράνιος άγγελος»! Στην Τζέσικα όμως πολλοί φαίνεται ότι βλέπουν κι έναν σαγηνευτικό διάβολο, αφού όπου υπάρχει λίστα με hot παρουσίες, η Τζέσικα είναι μέσα! Το σέξι κορμί της το οφείλει κατά πολύ στο scuba diving, που κάνει συχνά και μάλιστα καλύτερα και από επαγγελματία. Η γοητεία της πηγάζει από τον ευρωπαϊκό αέρα που πήρε από τη Γαλλοδανή μαμά της και την τσαχπινιά της Λατίνας, που κληρονόμησε από τον Μεξικανό μπαμπά της. Εκτός από την έκτη θέση στη σέξι λίστα του «FHM», έχει ψηφιστεί ως το τρίτο πιο σέξι κορμί σε ψηφοφορία του E! Channel.


7. Lea Mich ele

H Λία Μισέλ είναι εντελώς νέο όνομα στο Χόλιγουντ. Μια ολοκαίνουργια άφιξη στον χώρο του θεάματος, όμως κατάφερε από την πρώτη κιόλας τηλεοπτική σεζόν της στο σίριαλ «Glee» να την προσέξουν! Με ιταλοϊσπανική καταγωγή, έχει το μπρίο στο αίμα της! Η μόλις 1,57μ. Λία έχει πληθώρα θαυμαστών και η απόδειξη είναι ότι κατάφερε να μπει στη δεκάδα της λίστας με τις πιο σέξι διάσημες, αν και ακόμη είναι σχετικά άγνωστη. Η 24χρονη Λία Μισέλ έχει γεννηθεί στο Μπρονξ και ξέρει να επιβιώνει στα δύσκολα! Είναι πολύ ετοιμόλογη και αυτό την κάνει ακόμη πιο σέξι στα μάτια των αρσενικών!


8. Lady Gaga

Τι κι αν εμφανίζεται με λαμπατέρ στο κεφάλι και κάθε της φόρεμα είναι σαν μετακόμιση γκαρσονιέρας; Αν έχεις ταμπεραμέντο, είσαι σέξι! Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η εισβολή της Lady Gaga στο νούμερο 8 του καταλόγου με τις πιο σέξι διάσημες γυναίκες. Η 24χρονη Νεοϋορκέζα ποπ σταρ μπορεί να φημίζεται για την υπέροχη φωνή της, τις χορευτικές ικανότητές της και το εξτρίμ στιλ της αλλά για το σεξαπίλ της δεν είχαν ακουστεί και διθυραμβικά σχόλια μέχρι τώρα. Η Lady Gaga στην όγδοη θέση είναι μάλλον έκπληξη! Γεγονός είναι πάντως ότι το νέο είδωλο της ποπ κάνει ό,τι μπορεί για να προκαλεί. Εμφανίζεται με στρινγκ κορμάκια, μπλούζες σαν σουτιέν και φορέματα που μοιάζουν περισσότερο με ζαρτιέρες. Με τόσο γυμνό και ημίγυμνο και οι Βρετανοί ακόμη πείστηκαν ότι η Lady εκτός από Gaga symbol είναι και... sexy symbol!


9. Taylor Swift

H πανύψηλη Τέιλορ Σουίφτ ανήκει στη γενιά που μόλις άρχισε να κατακτά το Χόλιγουντ, τη γενιά της «Χάνα Μοντάνα» και της παρέας της! Η Τέιλορ είναι ο χαμαιλέοντας της Μέκκας του κινηματογράφου. Μπορεί να αλλάζει ηλικία ανάλογα με το ντύσιμό και το μαλλί! Στα 21 της έχει την ικανότητα να ασκεί τη γοητεία μιας σαραντάρας χάρη στο στιλ και το βλέμμα της και σε δευτερόλεπτα να βγάζει το δροσερό κορίτσι της ηλικίας της, ένα κορίτσι τολμηρό κι έτοιμο για όλα! Αυτό είναι ένα προσόν αφοπλιστικό για τους άνδρες. Αν και νεαρή, διέγνωσαν σε αυτήν μία ώριμη γυναικεία γοητεία, πολύ πιο σέξι από τα χρόνια της!


10. Leighton Meester

H Λέιτον Μίστερ είναι από τις πιο cool παρουσίες στη showbiz. Η 24χρονη ηθοποιός από το «Gossip girl» και το σίριαλ «Entourage» έγινε αμέσως πολύ δημοφιλής και αυτό το οφείλει μάλλον στο πολύ άνετο στιλ της. Είναι ένα γλυκό κορίτσι, όχι εξαιρετικά εντυπωσιακό όπως άλλες συνάδελφοί της. Ομως το άνετο και ήπιο στιλ της τελικά αποδεικνύεται ότι είναι όπλο, αφού την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στις τόσες ξανθές κι εντυπωσιακές σεξοβόμβες που ζουν και κινούνται στον χώρο του θεάματος.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών