KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕ!!!


Μεγάλο θόρυβο έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση γνωστού τραγουδιστή που έπιασε στα πράσα τη σύζυγο του με νεαρό άτομο. Ο τραγουδιστής προσπαθεί να κρατήσει την περιπέτεια μακριά από τη δημοσιότητα.
Τα βράδια ο τραγουδιστής τραγουδούσε στο κέντρο και στο σπίτι του η γυναίκα του τραγουδούσε τραγούδια ηδονής με τον εραστή της. O εραστής της ήταν πολύ νεότερος της, έχει μεγάλη αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα.
Ο τραγουδιστής άρχισε να υποπτεύεται την γυναίκα του, ότι άλλαξε τη συμπεριφορά της απέναντι του. Tο κωμικοτραγικό στην υπόθεση είναι ότι η σύζυγος του τραγουδιστή έχει ζητήσει και διαζύγιο.
Ο γνωστός τραγουδιστής αν και απατημένος δεν θέλει να χωρίσουν διότι φοβάται το νέο σκάνδαλο που θα δημιουργηθεί και το ρεζίλι που θα πάθει. Παρά την επιμονή που έδειξε τηλεοπτικό κανάλι να μάθει το όνομα του τραγουδιστή από την ερευνήτρια, η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά και μάλιστα δηλώνει και θαυμάστρια του και δεν έχει κανένα λόγο να του κάνει ζημιά.
Εμείς πάντως μάθαμε οτι ο τραγουδιστής είναι έτοιμος να συγχωρήσει τη σύζυγο του αρκεί αυτή να αποσύρει την αίτηση για διαζύγιο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών