KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΥΤΕ ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ.



Είναι ξανθές, παρουσιάζουν την ίδια εκπομπή και παριστάνουν τις φίλες, αλλά όταν κλείνουν οι κάμερες είναι ψυχρές μεταξύ τους. Ποιες είναι; Ονόματα και παρασκήνιο.
Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούριου δεν πρόλαβαν να ξεινήσουν τη νέα σεζόν στο Δέστε τους του ALPHA και άρχισαν τις κόντρες. Οι δυο ξανθές παρουσιάστριες διεκδικούν μια θέση στην τηλεοπτικό ήλιο της εκπομπής, με κεντρικό επιχείρημα ότι και οι δυο είναι φίλες του πρωταγωνιστή της εκπομπής, Νίκου Μουτσινά.
Μέχρι στιγμής κερδίζει κατά κράτος η Μαρία Ηλιάκη. Στις πρώτες εκπομπές η Μαρία Ηλιάκη είναι το πρώτο βιολί της γυναικείας παρουσίασης, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου περισσότερο για γλάστρα μοιάζει, παρά για παρουσιάστρια. Η Μαρία Ηλιάκη θεωρεί δεδομένο, ότι και καλύτερη είναι και πιο φίλη του Νίκου Μουτσινά είναι και ήταν από πέρυσι στην εκπομπή και στον Alpha.
Όσο για την Κατερίνα Καινούριου, θεωρεί ότι έχει τον αέρα της μεταγραφής από το Mega και δεν μπορεί να χωνέψει πώς από πέρυσι που ήταν μια εκ των πρωταγωνιστών της 5άδας στον « Όμορφο κόσμο», κατέληξε φέτος σε πάνελ, να αρθρώνει μία λέξη το 45λεπτο. Άσε που και εκείνη είναι φίλη με τον Μουτσινά.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά υπάρχει μια ψυχρότητα στα παρασκήνια, που έως τώρα δεν έχει οδηγήσει σε μαλλιοτράβηγμα, αλλά σε μουρμούρα η καθεμιά στους δικούς της ανθρώπους. Όσο για τον Νίκο Μουτσινά; Προσπαθεί να παίξει το ρόλο του διαιτητή όσο καλύτερα μπορεί.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών