KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΛΕΒΑΝ...

Μόνο δύο σπίτια απέμειναν κατοικημένα στην πρώην αμερικανική βάση στις Γούρνες Ηρακλείου, ενώ τα υπόλοιπα έχουν εγκαταλειφθεί από τότε που έκλεισε. Όταν, όμως, ξαφνικά έπεσε η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και η άλλοτε βάση βυθίστηκε στο σκοτάδι, οι αξιωματικοί ένοικοί τους κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο είχε συμβεί και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν εγκαίρως για να τσακώσουν επ’ αυτοφώρω δύο άνδρες ηλικίας 39 και 50 χρόνων, οι οποίοι είχαν κόψει ένα χάλκινο καλώδιο μεγάλης διατομής στην προσπάθειά τους να πάρουν τον χαλκό που περιείχε, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν φθορές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης των ακατοίκητων διαμερισμάτων!

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ωστόσο η νέα κλοπή στις εγκαταστάσεις της πρώην αμερικάνικης βάσης επαναφέρει για μια ακόμη φορά στην επιφάνεια το θέμα με την αξιοποίηση των κτιρίων που, μην διαθέτοντας την παραμικρή ασφάλεια, έχουν υποστεί κατά καιρούς βανδαλισμούς και λεηλασίες.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών