KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Β.Β.ΦΩΤΟ.

veronika-vasileiou3Η Βερόνικα Βασιλείου φέρεται να δούλευε στο στριπτιτζάδικο Lolita, σύμφωνα με ανάρτηση στο φόρουμ bourdela.com. Όπως αναφέρει το site: «για prive καταστάσεις εκτός του μαγαζιού απαιτούσε “χοντρά” πορτοφόλια». Η Βερόνικα Βασιλείου μέχρι πριν 2 μήνες δούλευε στο στριπτιτζάδικο Αlcatraz, αναφέρει επίσης το i sfentona. Μάλιστα, όταν ανέβαινε στη σκηνή έπαιζε από πίσω βίντεο από το τελικό των καλλιστείων Playmate. Η ταρίφα της φέρεται να είναι 500 ευρώ/ώρα.
Την ίδια ώρα, ερασιτεχνικές γυμνές φωτογραφίες της Βερόνικας Βασιλείου, γνωστός Κύπριος ποδοσφαιριστής, παίχτης μεγάλης κυπριακής ομάδας, μετά το χωρισμό του με την Playmate Βερόνικα Βασιλείου αποφάσισε να μοιράσει σε στενούς του φίλους φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές. Φωτογράφος ήταν ο ίδιος με τις φωτογραφίες να έχουν τραβηχτεί μια νύχτα που πέρασαν μαζί σε ξενοδοχείο της Κύπρου κάτω από την επήρεια αλκοόλ. δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο ως προϊόν υποκλοπής από πρώην της. Σύμφωνα με το

veronika-vasileiou2
Η σχέση Βερόνικας Βασιλείου-ποδοσφαιριστή φέρεται να ήταν κρυφή και ξεκίνησε πριν από τέσσερεις μήνες. «Από την πρώτη στιγμή υπήρξε έλξη και δεν άργησαν την ανταλλαγή μηνυμάτων και τις συναντήσεις του σε ξενοδοχεία Αθήνας και Κύπρου. Δεν κράτησε όμως για πολύ η σχέση αφού εδώ και ενάμιση μήνα έχουν χωρίσει και από τότε έχουν να μιλήσουν. Έτσι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να μοιράσει γυμνές φωτογραφίες της Βερόνικας Βασιλείου στους κολλητούς του οι οποίοι τις διέρρευσαν στο διαδίκτυο.»
veronika-vasileiou1Με τα ροζ σκάνδαλα για διάφορες Playmate να δίνουν και να παίρνουν, πολλοί λένε οτι οι ιστορίες αυτές είναι στημένες από τα ίδια τα μοντέλα με αντάλλαγμα λίγη δημοσιότητα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι οι γυμνές φωτογραφίες της Βερόνικας ΒασιλείουPlaymate γιατί ήταν μια φαντασίωση που ήθελε να κάνει πραγματικότητα. Κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να περάσει στις εφτά, ακόμα και αν δεν πήρε τίτλο!» Τι αντικειμενικό! συνοδεύτηκαν από το εξής κείμενο: «Μία ξανθιά με σμιλεμένες καμπύλες που μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό για τα “κουνελάκια” της χρονιάς, συζητήθηκε όσο ελάχιστες. Η μεγάλη αγάπη της γλυκιάς Βερόνικας είναι ο χορός, με τον οποίο ασχολείται επαγγελματικά από μικρή.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών