KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ,ΝΕΑ ΟΔΟΣ ,ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ;;;;

ΨΗΦΙΣΤΕ:ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ¨:ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;;;

ΨΗΦΗΣΤΕ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

i PHONE.

Πόσες φορές δεν αισθανθήκατε την ανάγκη να τυπώσετε αυτό που βλέπετε στο κινητό σας για διευκόλυνση, αλλά όταν σκεφτήκατε ότι έπρεπε πρώτα να καλωδιώσετε το κινητό με κάποιον υπολογιστή που είχε πρόσβαση σε Printer, το αναβάλλατε για κάποια άλλη φορά ? Αν λοιπόν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στην παραπάνω θέση, τότε οι επόμενες γραμμές σας αφορούν!
 
Η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία της beta έκδοσης της εφαρμογής AirPrint για ασύρματη εκτύπωση. Η εν λόγω εφαρμογή προορίζεται για τα iPad, iPhone και iPod touch, στην επίσης δοκιμαστική έκδοση του λειτουργικού iOS 4.2 που κυκλοφορεί στην παρούσα φάση για Developers και Beta Testers.
 
Το AirPrint βρίσκει αυτόματα εκτυπωτές σε τοπικά δίκτυα, και μπορεί να εκτυπώσει κείμενο, φωτογραφίες και γραφικά ασύρματα μέσω Wi-Fi χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης προγραμμάτων οδήγησης ή άλλου λογισμικού. Η πρώτη εταιρία που θα υποστηρίζει το Airprint θα είναι η HP με τους εκτυπωτές που υποστηρίζουν το χαρακτηριστικό ePrint.
Το airprint θα είναι συμβατό με : iPad, iPhone 4, iPhone 3GS και iPod touch (2ης γενιάς ή νεότερο), ενώ υπολογίζεται ότι θα είναι διαθέσιμο στην Αγορά με την άφιξη του iOS 4.2 τον Νοέμβριο του 2010.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This
free-wifi.gr - Greece' s free hotspot directory
Ανθόραμα - Όλα για τον κόσμο των φυτών